Különleges un. mikrodermabráziós eszköz, amely 3 fokozatban vibráló fejen lévő gumi szivaccsal radírozza, csiszolja le a bőr felső hámrétegét. A kézi gép a hozzá tartozó krémmel együtt fejti ki hatását, ezért használatukat együtt javasoljuk. A krém kémiai és fizikai radírozó, tisztító hatóanyagai együttesen oldják és távolítják el az elszarusodott hámréteget a bőrről. A krémet a vibráló fejen lévő szivacs nagyon alaposan bejuttatja a bőrbe, illetve hatékonyabbá teszi a „csiszolást”. A csiszoló funkciót a jojoba viasz gyöngyök és a bambusz őrlemény biztosítja, amely kíméletesen, de alaposan lecsiszolja az elhalt bőrréteget.
A csiszoló-krém ápoló növényi olajokat –napraforgó olaj, jojoba olaj, shea vaj – tartalmaz, hogy a csiszolás során a bőr ne száradjon ki, és egyetlen pillanatra se maradjon védtelen. A csiszoló krémben lévő ayurvedikus hatóanyagok – édesgyökér, indiai pöszméte, téli cseresznye – tovább segítik a bőr megtisztulását, a megújulását és regenerálódását. Nagy melegben és nagy hidegben bőrünk úgy védekezik, hogy megvastagszik, ezért rugalmatlan és fakó. A rendszeres arccsiszolás folyamatosan biztosítja a bőrnek a megújulást, megtisztulást, és puha, üde arcfelszínt nyújt. Csiszolás után a bőr „fellélegzik” a felszínre kerülő „új bőr” rugalmasabb, élettel teli lesz. A krémek, szérumok is sokkal hatékonyabban szívódnak fel a pórusokon át, így hatásuk látványosabb. A zsíros és pattanásos bőrnek is csodás változást hozhat a rendszeres arccsiszolás, mert könnyebben tisztul, a hegek gyorsabban elfakulnak és a bőr simább, egészségesebb lesz. A tág pórusok is összébb húzódhatnak, a foltok is halványodnak a rendszeres arccsiszolással.

Kúra szerűen: heti 2-3 alkalommal 1 hónapig használd. Majd heti 1 alkalom elegendő. Mindig arctisztítás után kb. 5-8 percig csiszold a bőröd. Először nedvesítsd be alaposan az arcodat, majd kenj el rajta kb. babszemnyi krémet. Majd a szintén jól benedvesített szivacsot pattintsd fel a gépre, és a fokozatok emelésével csiszold a bőröd alulról felfelé irányuló mozdulatokkal. Ha csiszolás közben megszárad az arcod, újra nedvesítsd be! Csiszolás után alaposan mosd le arcodat vízzel, majd érdemes maszkot felkenni, vagy alaposan krémezd be! A nagy szivacsfejjel a könyök, térd szárazságát szüntethetjük meg, valamint a cellulit kezelés első lépéseként radírozható a comb, popsi és has is. Használat után a szivacsot mindig alaposan mosd ki!

TIPP: A gép sima fejével (szivacs nélkül) 1-es fokozatra kapcsolva, enyhe arcmasszírozást alkalmazhatsz! A krém-maszkot, szérumot, arckrémet enyhén bemasszírozhatod a bőrödbe, amikor időd engedi. Arcod meg fogja hálálni, ezt a vérkeringést javító finom masszázst.