Night Recovery Concentrate

A regeneráló gél koncentrátumot célzottan a bőr éjszakai megfiatalítására tervezték, de azonnali hidratáló, feszesítő hatása már az ágyba bújáskor megszépít!

Használata során a pihenés fázisában a bőr folyamatosan fiatalodik. A bőr tartását adó függőleges és vízszintes rostok feszesebbé válnak, a rostok közötti állomány nedvesség tartalma fokozódik, ezáltal a bőr simább, rugalmasabb, ránctalanabb lesz. Az arckontúrok lágyabbá válnak, fiatalabb, pihentebb, üdébb arcképpel ébredhetünk reggelente.

A könnyű gél formula gyors, mély felszívódást biztosít. Normál és kevert bőrre nem szükséges további krém, száraz bőrre hidratáló/tápláló krémmel is gazdagíthatjuk az esti arcápolást!

Kiknek ajánljuk?

35 év feletti, de különösen a 45 éven túli hölgyeknek, vízhiányostól normál és kevert bőrig.

Kulcshatóanyagai a PRO COMPLEX*-en felül:

  • Havasi rózsa (Rododendron) leveléből nyert őssejt kultúra: az Alpok hegyeiben viszontagságos körülmények között élő növény különleges túlélő képességét hasznosították a szépségápolásban. A növény őssejtjei az emberi bőr őssejtjeit is segítik a regenerációban, a bőr megújulásában.
  • Cestrum Latifolium levél kivonat: az érzékenységi küszöböt kitolja, ezzel minimálisra csökkenti az allergiás reakciót.
  • Hibiscus Abelmochus mag kivonat: dupla fiatalító hatású: egyrészt segíti a kollagén szintézist, így feszesíti a bőrt, másrészt az arcizmok ellazulását segíti („botox hatás”), így simítja a ráncokat.
  • Acetylarginyltryptophyl Diphenylglycine: bőrbarát peptidek, amelyek stimulálják a bőr kollagén termelését, növelik feszességét, rugalmasságát.
  • Hidrolizált bors kivonat: a bőr szerkezetét erősíti, lágyítja az arckontúrokat, feszesít.
  • Pentapeptide-18: „botox” hatású peptid, amely a mikro-izmok összehúzódását gátolva,  mimikai ráncokat lazítja el, ezzel lágyabb arcképet eredményez.
  • Artemisia Abrotanum (üröm) kivonat: nyugtató és „töltő” hatású, mert a vizet megköti a sejtek között.
  • Alga kivonat és a Pullulan (élesztőgombából nyert vízoldékony természetes cukorszármazék): együttesének azonnali „lifting” hatása van, ezen felül hosszú távú hatása, hogy védi a sejteket az oxidatív stressztől, ami bőröregedést okoz. Továbbá segíti a bőr oxigénfelvevő képességét és sejtregenerációt.
  • Palmitoyl oligopeptide, Palmitoyl tetrapeptide-3: a peptidek olyan bőrbarát hatóanyagok, amelyek a bőrsejtekkel kommunikálnak, és kollagén termelésre ösztönzik azokat.

Este tisztítás után, kenjük fel vékonyan! 2,5-3 hónapig elegendő.

30ml

*Leírást lsd.a bevezetőnél! A bevezetőben olvasd el, hogyan használd sorrendben a PRO széria termékeit!

Tipp

Naponta minimum 2-2,5 liter tiszta vizet fogyassz, ebből egy pohárral este lefekvés előtt!