Vízhiányos, érzékeny és normál bőrre.

Könnyű, gyorsan felszívódó KETTŐS HATÁSÚ, rendkívül GAZDAG ÖSSZETÉTELŰ krém maszk. Már 10 perc hatóidő elegendő, hogy a rohanó életformát élő hölgy bőre is megnyugodjon, miközben megtelik elegendő nedvességgel és bársonyosan puhává válik!

Mit nyújt bőrünknek a maszk?

 • Az arcfelszín száraz felületeit mélyen hidratálja, feltölti a vízhiányból eredő hajszálráncokat, így az arcbőr feszesebbé válik.
 • Egyensúlyba hozva a bőr nedvesség tartalmát, az érzékeny, viszkető, kipirosodó arcrészek (pl. orca) bőre megnyugszik, a kellemetlen tünetek enyhülnek vagy elmúlnak.
 • A jól ápolt bőrnek is vannak időszakai, amikor a rendszeresen használt arckrém is kevés, vagy azt érezzük, mintha extra hidratálát igényelne. Ilyenkor egy arcradírozás után felvitt hidratáló maszk csodát tesz!
 • A stressztől, fáradtságtól, betegségtől igénybevett arc, azonnal kipihentebbnek, simábbnak, egészségesebbnek fog látszani, hiszen az elvesztett víztartalmat pótolva, már nem „szomjazik” a bőr.
 • Strandolás, úszás után, az arcbőrünket regenerálni kell a hidratáló, tápláló maszkkal, amit szép, üde látvánnyal fog meghálálni arcunk!
 • Alkalomszerűen használva gyors és azonnali „segítség” alkalmi megjelenés előtt! (Egy fárasztó nap után az esti színház, vagy vendégség előtt 10 perc maszkban eltöltött idővel, „újraélesztjük” bőrünket!)

A jól hidratált bőr előnyei:

 • Mindig ellenállóbb lesz a környezeti hatásokkal szemben, így a nap, szél, légkondicionálás, fűtés és légszennyezés kevésbé fogja megviselni.
 • Vízhiányból eredő ráncok gyakorlatilag nincsenek!
 • A mimikai ráncok is jóval enyhébben, és később jelennek meg, hiszen a jól hidratált bőr rugalmas, feszes, így az izom összehúzódás (hunyorgás, homlokráncolás, nevetés) után a bőr kisimulása eredményesebb, mint a tartását vesztett, vízhiányos bőrnek.
 • A természetes bőröregedési folyamat is későbbre tolódik, mert a bőr tartószövetei (kollagén és elasztin) rugalmasabbak, feszesebbek maradnak.
 • Az alapozók mindig szebben és egyenletesebben elkenhetők, így sminkünk is természetesebb, szebb lesz.
 • Jobban ellenáll a levegőből vagy kezünkről rákerült kórokozókkal, gombákkal szemben.

EXTRA GAZDAG hatóanyag összetétel!

HYDRASMART COMPLEX – ayurvedikus gyógynövények: Hemidesmus Indicus, Licorice, Withania Sonifera. Erősítik a bőr természetes védelmét a szabadgyökökkel szemben, segítik a bőr nedvességmegtartó képességét.

SENSISMART COMPLEX – ayurvedikus gyógynövények: Hemidesmus Indicus, Phylanthus Emblica, Licorice. Minimálisra csökkentik a bőr kipirosodását és irritációját, miközben puhán tartják az érzékeny bőrfelszínt. A zab kivonat segít a bőrnek megtartani a nedvességét és erősíti természetes védekező mechanizmusát, az irritációkkal szemben.

További hatóanyagok:

Hyaluron sav – a bőr kötőszövetének természetes alkotó elemeként is ismert, rendkívül jó vízmegkötő anyag, tömegének 1000 szeresét képes vízből megkötni a bőrben. Sodium PCA – bőrbarát, természetes hidratáló faktor, ami bőrsimító, bőrpuhító hatású. Trehalose – cukorból előállított, természetes vízmegkötő hatóanyag. Methylsilanol Mannuronate – tengeri algából nyert szerves vegyület, amely megköti a nedvességet a bőrben, normalizálja a sejtregenerálódást és felveszi a harcot a szabadgyökökkel szemben. Népszerű bőrfiatalító hatóanyag. Astrocaryum Murumuru Butter – Brazil őserdőkben élő pálma gyümölcséből nyert olaj, amely jól táplálja a bőrt, de nem olajosítja, mert nagyon könnyű állagú, selymes érzést nyújtó. Theobroma Grandiflorum Cupuacu Seed Butter – Brazilia őserdejéből származó növény terméséből származó rendkívül finom és tápláló olaj, amely feszesíti és finom légáteresztő védőréteggel vonja be a bőrt, hogy csökkenjen a bőr vízvesztése, ill. irritációja. Shea vaj – hidegsajtolással nyert, A, E és F vitaminban gazdag, bőrregeneráló hatású olaj. Levendula olaj – tiszta és természetes illatot adó, nyugtató és ápoló hatású virágból nyert olaj.

Gyakorisága bőrigénytől függ, de időszakosan akár naponta is. Normál bőr esetén heti 1-2 alkalommal. Mindig tisztítsuk le a bőrt tisztító tejjel vagy lemosóval, majd tonikkal. Célszerű előtte a bőrt leradírozni is, így a felszívódás még eredményesebb. A tiszta, száraz bőrre kenjük fel vékonyan a maszkot és minimum 10 percig hagyjuk felszívódni a hatóanyagokat. (Nyugodtan maradhat fent a maszk fél órán át is.) A maradékot kozmetikai törlővel töröljük le és kenjük fel a napszaknak megfelelő krémünket. Ha a maszk után azonnal sminkelni szeretnénk, akkor töröljük át tonikos vattával az arcot, és ne kenjünk fel másik krémet. l

Tipp: Használd heti egy alkalommal nyakadra és a dekoltázsodra is!

75 m