Time Protector Moisturizer Broad spektrum SPF15

Gazdag összetételű arckrém, amelynek fő célja a nappali bőröregedést okozó hatások megfékezése, amely egyben a bőr fiatalítását és annak megőrzését is jelenti!

A bőrt folyamatosan, egyenletesen, mélyen és tartósan hidratálja, megelőzi a bőr kiszáradását, irritációját. A kötőszövet tartása jelentősen javul, a bőr feszesebbé válik. A mélyhidratálásnak köszönhetően a vízhiányból eredő felszíni ráncok kisimulnak. Egyéntől függően a hajszál ráncok száma jelentősen csökken, a mimikai ráncok mélysége tompul.

A fényvédő faktor (annak mértékéig) minden típusú UV sugárzás ellen védelmet nyújt, ezzel kizárja ezt a jelentős bőröregítő tényezőt! A krém különleges hatóanyagai a sejtek védelmét és megújulását erősítik, ezért a biológiai öregedési folyamatok lassításában is jelentős szerepük van.

 • Cink oxid és dimethicone: : A legmodernebb UV szűrő hatóanyag. Teljes spektrumban védi a bőrt az UVA, UVB sugarak ellen. Segít megelőzni  a „fotoöregedést”.
 • Ubiquinone – Q10 nanoemúlzió, amely mikro-kapszulába zárva mélyen a bőrbe jutva, ott kioldódva segíti a sejtmegújulást, növeli a sejtek hidratáltságát. A Q10 a bőr természetes és fontos alkotórésze, de természetes képződése 30 túl fokozatosan csökken, ezért nagyon hasznos krémben pótolni.
 • Biosaccharide Gum 4 – Természetes cukor alapú filmképző. Nagy mennyiségű vizet képes megkötni, ezzel biztosítja a hosszantartó hidratálást.
 • Whet germ és Oat kernel protein – búza és zab proteinek amino sav és B3 és D vitamin,  tartalma ideális sejtépítő anyagok. Keményítő tartalmuk a bőrben a vízmegtartást segítik, ezzel természetes „lifting” hatást nyújtanak. A zab nyomelemei erősítik a kötőszövetet, fokozzák a kollagén szintézist, így a bőr rugalmasságát.
 • Chlorella Vulgaris – tengeri zöld alga, amely az egészséges bőrműködéshez szükséges amino savakban gazdag. B vitamin és klorofil tartalma is a sejtmegújulást segíti. Enzimje a bőr rugalmasságát adó ún. elasztin rostok képződését segíti, ezzel egyidejűleg a kollagén-szintézist is stimulálja.
 • Lecithin– a liposzóma alkotó része, a hatóanyagok mélyre szívódását segíti.
 • E-vitamin Antioxidáns, mely képes semlegesíteni a szabadgyököket, így azok sejtroncsoló hatása nem tud érvényesülni. Védi a sejtmembránokat, gyorsítja a sejtregenerációt, megakadályozza a hegesedést, késlelteti a bőr öregedését.
 • Allantoin– növényi hatóanyag, amely bőrregeneráló, bőrirritáció és gyulladás csökkentőhatású. Elősegíti sejtregenerációt.
 • Retinol – A vitamin, amely nagy szerepet játszik az új sejtek képződésében, gyorsítja a regenerálódási folyamatot, ezért jelentősen csökkenti a mély ráncokat és eltünteti a vékony vonalakat. Elősegíti a bőrhibák, pigmentfoltok, sebhelyek gyógyulását.
 • C-vitamin – antioxidáns, erősíti az E-vitamin szabadgyök megkötő funkcióját. Halványítja a pigmentfoltokat, erősíti a hajszálereket, lassítja a bőr öregedését.
 • Trisodium EDTA – megköti a nehézfém molekulákat a bőrfelszínen, így azokat nem szívódnak be a bőrünkbe, hanem este a tisztítás során eltávolítjuk. Méregtelenítő hatása miatt nagyon fontos főleg a szennyezett környezetben élőknek.
 • Camellia sinensis lef extract –  Zöld tea levél kivonat. Antioxidáns, sejtvédő és immunerősítő, keringésjavító. Kitűnő és tartós érösszehúzó hatású.
 • Soy protein – a szója növényi fehérjéi bőrmegújító hatásúak, mert segítik a bőrt az önálló enzimtermelésében, így az ellenállóbb, feszesebb lesz.
 • Ceramide 3 – A bőr természetes védőrétegét alkotó lipid féle. A bőr vízmegkötő képességéhez is nélkülözhetetlen. Száraz és irritált bőr számára fontos hatóanyag.
 • Advenced Intellishield* Jafra szabadalom, speciális védelmi rendszer, amely a bőrt öregítő környezeti agresszoroktól (légkondicionálás, füst, légszennyeződések, hőhatások) védi meg az arcot. Ún. második bőr védelem, amely hatékonyan elzárja az öregítő tényezőket a bőrtől, valamint hatóanyagaival a folyamatos sejtfiatalodást biztosítja! 3 hatóanyaga: Chondrus Crispus kivonat – tengeri vörös moszat kivonat, amely vitaminokban, ásványi anyagokban, nyomelemekben gazdag, népszerű „fiatalító” hatóanyag! Az óceán mélyéről nyerik, a bőr ellenálló képességet erősíti, sejtvédelmet segíti. Polysaccharide complex – cukorszármazék, amely a bőrnek a 3dimenziós gél-mátrixként maximális védelmet nyújt, de a bőr szabad átjárhatóságát/légzését nem gátolja. Ún. második bőr védelem! Cistus incanus (bodorrózsa) – kitűnő sejtvédő, immunerősítő, antioxidáns hatású, méregtelenítő, véd a légszennyeződés, az UV sugárzás és a szabadgyökök roncsoló hatásától.

Reggel, a tisztítás és a szérum után kend fel arcodra, nyakadra!

50ml