Time Dynamics Optimeyes

A szemkörnyék ápoló gél a „hig-tech” hatóanyagok, antioxidánsok és gyógynövények tökéletes társításaként született újjá!

Egyetlen termékben minden olyan hatóanyag megtalálható, mely a szemkörnyék fokozott, optimális ápolásához szükséges. Az Optimeyes szemráncgél egyesíti egy zselé lágyságát és egy krém hatékonyságát, zsírtartalma nem magas, ezért reggel is használható, amikor fontos a gyorsfelszívódás!

Optimeyes szemráncgél hatásos, preventív (megelőző) és korrektív (javító) ápolásra egyaránt. Hatékony fiatalítás a szemkörnyéken, a puffadtság és a sötét karikák minimalizálása és a ráncok csökkenése, amit a krém-gél folyamatos használatával elérhetünk. A szemkörnyéki bőr a legvékonyabb, meglehetősen érzékeny, e bőrterület nedvesség- és zsírtartalmát nehezen lehet növelni, kiszáradásra, ráncosodásra fokozottan hajlamos. Ahhoz, hogy a szem körül a bőr bársonyos legyen, nagyon komplex ápoló hatóanyagok szükségesek, egészen speciális összetételben.

Az Optimeyes szemráncgél többféle intenzív hidratáló és bőrtápláló anyagot tartalmaz, ezek szinte feltöltik a bőrt és segítik a nedvesség megkötését is. Bőrápoló, bőr rokon zsíranyagok segítik a bőr optimális zsírtartalmának biztosítását. Az életkor előre haladásával szemkörnyéki izmok lazulnak, a szövetek veszítenek rugalmasságukból, a szemkörnyéki bőr megereszkedik, a szemhéjon duzzadt redők keletkezhetnek. De örökletes tényező és allergia is okozhat “bedagadt” szemeket, ez esetben a bőr túl sok folyadékot halmoz fel. Az Optimeyes használatával ez a kellemetlen probléma csökkenthető.

Az Optimeyes szemráncgél gyulladásátló anyagokat is tartalmaz, ezért kontaktlencse viselőknek is ajánlott. A készítményt klinikai szempontok szerint, allergiára vizsgálták, és szemészetileg tesztelték. Illat- és színezőanyagtól mentes. Állati eredetű hatóanyagokat nem tartalmaz.

Kinek ajánljuk

18 év felett mindenkinek ajánljuk, mert a szem környéke az arcunkon legelőször ráncosodó rész.

  • Palmitoyl Oligopeptide – olyan bőrbarát hatóanyag, amely a bőrsejtekkel kommunikál, a kollagén szintézist erősíti, ezáltal bőrfiatalító hatású. A peptidek a bőr azonnali és hosszú távú hidratáltságát növelik.
  • Ascorbyl Methylsilanol Pectinate – folyamatos lebomlású C-vitamin, amely antioxidáns hatása mellett a bőr vízmegtartó képességét is növeli. Passiflora Incarnata Flower– Maracuja gyümölcs kivonata bőrnyugtató, kipirosodás gátló, puffadás csökkentő hatása, valamint  vitamin és flavonoid tartalma látványosan fiatalabbá teszi a szemkörnyéket.
  • Black Currant – fekete ribizli kivonat magas C-vitamin tartalma, B és E vitamin tartalma miatt remek antioxidánsként védi a bőrsejteket a szabadgyököktől. Gamma linolánsav tartalma bőrregeneráló, valamint csökkenti a vértolulás okozta sötét karikákat a szem alatt. Növeli a bőr vízmegtartó képességét, ezzel javítja hidratáltságát, rugalmasságát. Cucumber– uborka kivonat. A népi gyógyászatban már jól ismert puffadtság csökkentő hatású. Javítja a bőrben a keringést ezért a pangó folyadéktól megszabadítja a szemkörnyéket. Magas vitamin és ásványi anyag tartalma táplálja, ragyogóvá teszi a fakó bőrt.
  • E-vitamin – bőrregeneráló, antioxidáns, a C-vitaminnal együtt a szemkörnyéki érzékeny bőrt védik,  megelőzik a bőr idő előtti öregedését, ráncosodását.

Naponta kétszeri használata ideális. A csontos szemkörnyékre körbe, ütögető mozdulatokkal vigyünk fel 1 pumpányit.  A szemhéjra ne kenjük!

15ml