Even Tone

Egységes színű, ragyogó arcbőr!

Ki ne vágyna egyenletesen ragyogó arcbőrre? Hiszen minél homogénebb a bőrfelszín, annál fiatalosabb az arckép. Az Even Tone arcápoló a hölgyek e vágyát igyekszik teljesíteni.

A könnyű textúrájú, gyöngyházfényű lotion speciális összetétele a bőrnek kivételesen tiszta ragyogást ad. Világosító hatóanyagaival csökkenti a bőrfelszínen látható feltűnő színkülönbségeket. Halványítja a szabálytalan pigmentációt és a nemrég „szerzett” foltokat, elszíneződéseket.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akiknek gondot okoz, hogy bőrük nem egyenletes színű, akik pigmentációs problémákkal küzdenek, amelyek: szeplő, öregségi folt, aknéból visszamaradt folt.

Kulcshatóanyagai a PRO COMPLEX*-en felül:

  • Vörös alga: Az egyik legismertebb fiatalító hatóanyag. Magas ásványi anyag, vitamin és nyomelem tartalmánál fogva a sejtek oxigénfelvevő képességét támogatja, vitalizáló, méregtelenítő hatású. Ösztönzi a sejtek mikrokeringését, így serkenti a bőr önregenerációját.
  • Hidrolizált csillagfürt:Az értékes növényi fehérjének magas B vitamin tartalma ösztönzi az új sejtek termelődését, a bőr megújulását. Stimulálja a bőr mikrokeringését, így a bőrnek természetes ragyogást ad. Támogatja a kollagén szintézist, ezért természetes „liting” a megereszkedett bőrnek.
  • Vitamin C ester: Modern C-vitamin, ami elhúzódó felszívódásával és zsírban is oldódásával ideális alkotóeleme egy luxus kozmetikumnak. Erősíti a bőr érhálózatát, valamint ellenállóbbá teszi a károsító hatásokkal szemben, mint például az UV sugárzás. Fontos hatása, hogy csökkenti a bőrben a melanin (barna pigment) szintézist, így akadályozza az öregségi foltok megjelenését, szaporodását. Ismert hatása az is, hogy fokozza a kollagén termelődését, így a ránctalanításban is részt vesz!
  • Hexylresorcinol, Ethyl linolate: gabonákból és növényi olajból nyert bőrbarát komplex, amely jelentős pigmentfolt halványító hatással rendelkezik, valamint DNS-t védő szerepével is hozzájárul a bőr fiatalításához.
  • Fluorphlogopite: szintetikus gyöngyházszínű pigment, amely az arc egyenletesen selymes színét adja, mint egy „láthatatlan” smink.

Reggel és este, tisztítás után, de az arckrém előtt vidd fel az egész arcodra, de a szemkörnyéket hagyd ki!

2,5-3 hónapig elegendő.

30ml