ADJ ESÉLYT BŐRÖDNEK A VÁLTOZÁSRA! – Termékek a készlet erejéig!

„A Dynamics termékcsalád fontos mérföldkő a Jafra történetében. A tudomány eredményeinek és a természet kincseinek -tengeri növények, gyümölcsök, virágok, gyógynövények- tökéletes társítása. Azt adjuk a hölgyeknek, amit kívánnak, a legkiválóbb minőséget és specifikus ápolást, a bőrük szükséglete szerint.”

Pragna Chakravarti – Nemzetközi kutatások alelnöke, tudományos főmunkatárs

Az új JAFRA DYNAMICS termékgeneráció az alábbiak harmonikus ötvözete

 • Csúcstechnológia – legújabb kutatási eredmények
 • Ayurveda – „az élet tudománya”
 • Gyógynövény kivonatok – a világ 5 földrészéről
 • Aromaterápia – a test, lélek, szellem egységéért

DYNAMICS

4 ARCÁPOLÓ CSALÁD (lila, narancs, kék és zöld)

4 különböző BŐRTÍPUSRA

4 SMART COMPLEX-szel4 különböző smart complex , a 4 különböző bőrtípus kezelésében a Dynamics arcápolók egyediségét adják, a 4 fajta „okos” hatóanyag komplexre építve!

 A Jafra kozmetikumok erőssége az adott bőrtípusra szabott specifikus bőrápolás. Minden bőrtípus más-más kezelést igényel. A Jafra hosszú kutatómunkájának célja az volt, hogy a világban fellelhető sok-sok természetes hatóanyag, gyógynövény közül kiválasszák azokat, amelyekre az adott bőrtípusnak leginkább szüksége van, amelyek a tudomány legújabb állása szerinti legideálisabb kezelést biztosítják számára.  Bőrgyógyászok, természetgyógyászok, ayurvédikus gyógyítók, és termékfejlesztők összehangolt munkájának eredménye a 4 új smart-complex – csak a Jafra termékekben! Az egyes smart-complexek pontosan azt tudják nyújtani az adott bőrtípusnak, amire szüksége van ahhoz, hogy a lehető legegészségesebb és legszebb legyen. Az ezer éves ayurvedikus „herbal” tudomány ismeri a kulcsot test harmóniájának és egységének megteremtéséhez. A complexek előállításában a legújabb technikát alkalmazzák ahhoz, hogy a gyógynövények hatóanyagai a legideálisabb mennyiségben és összetételben álljanak rendelkezésre a termékekben!

Glycoscience – a cukor tanulmányozásakor fedezték fel, hogy az a sejtek közötti kommunikációban jelentős szerepe van, ezért a kozmetikai tudomány fókuszába került. A cukor része a bőr saját ökoszisztémájának. A glükánok, természetes növényekből nyert cukorszármazékok, amely kiváló fiatalítók, segítik a bőr természetes egyensúlyának fenntartását. Növelik a bőr hidratáltságát, feszességét és simaságát. Hatással vannak a bőr keratinocitáinak, melanocitáinak és rostjainak működésére. A glükánok jótékony hatását többek közt a tengeri alga kivonatokban élvezhetjük. Ezért az új dynamics termékekben több féle alga biztosítja a luxus fiatalító hatást!

Száraz bőrre →  Hydrasmart complex

Visszaállítja a bőr egészséges vízháztartását, mert nem csak pótolja a bőr elveszett nedvességtartalmát, hanem megakadályozza a vízvesztést is! Az érdes, húzódó, néha hámló bőrfelszín lényegesen puhább, bársonyosabb lesz.

Jó tanácsok a száraz bőrűeknek:

 • A napi folyadékbeviteled mindig érje el a napi 2 litert, de lehet több is!
 • A szoláriumozás és a napozás nem ajánlott, inkább arcszínezővel érd el kívánt arcszínt.
 • Nyáron és síeléskor a 40 faktoros arcfényvédőt is használd!
 • Egészítsd ki az arcápolásodat tápláló Jafra maszkokkal és speciális szérumokkal!

Kevert bőrre → Equalsmart complex

Kiegyensúlyozza a kevert bőr arcon belüli különbségeit. A száraz területeket megfelelően hidratálja, míg az általában T-vonalban (orr, ál, homlok) jelentkező túlzott faggyútermelést beszabályozza. A bőr egyenletessé válik, a zsírosodásból eredő problémák minimálisra csökkennek.

Jó tanácsok a kevert bőrűeknek:

 • A napi folyadékbeviteled mindig érje el a napi 2 litert, de lehet több is!
 • A heti arcápolásodba feltétlenül illeszd be az arcradírozást!
 • A kevert bőrnek különösen ajánlott a szaunázás, infraszaunázás!
 • Hidratáló és tisztító hatású Jafra maszkokkal, szérumokkal is kiegészítheted arcápolásodat!

Zsíros bőrre → Controlsmart complex

Kontrolálja a bőr túlzott faggyútermelését, így az ebből eredő bőrproblémákat is megelőzi, és hatásosan gyógyítja. Tartós használatával a pórusok megtisztulnak, a mitesszerek és pattanások minimálisra csökkenek. A bőr megfelelően hidratált lesz, anélkül, hogy kifényesedne.

Jó tanácsok a kevert bőrűeknek:

 • A napi folyadékbeviteled mindig érje el a napi 2 litert, de lehet több is!
 • Szakemberre bízd az aknék eltávolítását, soha ne piszkáld a bőrödet!
 • Ne egyél csokit, magvakat, zsíros ételt és erős fűszereket!
 • Szolárium, napozás tilos, mert a sebhelyek maradandó barna foltokká válnak.
 • A szauna, infraszauna segíti a bőr megtisztulását.
 • A Jafra zsírszabályzó maszkkal és mattító termékekkel egészítsd ki az arcápolásodat.

Érzékeny bőrre → Sensismart complex

Nyugtatja, csillapítja az érzékeny bőrt. Gyulladást megelőző, bőrnyugtató hatásának köszönhetően a hirtelen bőrreakciók, kivörösödés és viszketés minimálisra csökken. Segít a stresszes bőr megnyugvásában, így az simább, puhább és jól hidratált lesz.

Jó tanácsok az érzékeny bőrűeknek:

  • A napi folyadékbeviteled mindig érje el a napi 2 litert, de lehet több is!
  • Nagy hőséget és nagy hideget, szelet kerüld el!
 • Lehető legkevesebb mesterséges élelmiszert fogyassz, figyelj oda az immunrendszered erősítésére!

AYURVEDA      

Az Ayurveda szó jelentése: „Az Élet Tudománya”.

Az Ayurveda, a világ legősibb gyógyászati és egészségmegőrzési célú rendszere istenektől származó tudásnak tartják. Indiában, Krisztus előtt 1000. év környékén kerültek az Ayurveda elvei és nyolc gyógyászati ága részletes lejegyzésre. Szisztematikus,  precíz megfigyelésekre és évezredes, lejegyzett tapasztalatokra építve az Ayurveda mára egy rendkívül átfogó és sokoldalú gyógyászati rendszerré fejlődött.  Az Ayurveda gyógyászat részletesen kidolgozott egészségmegörző módszerekkel rendelkezik, amelyek végigkísérik az emberi élet egészét. Az Ayurvedában a legfőbb elv: „Csak az a megfelelő kezelés, amely visszaállítja az egészséget.”¹

A Jafra alapításától fogva (1956) a természetes hatóanyagok felhasználására tette a hangsúlyt. Napjainkra az Ayurveda, az aromaterápia és a népi gyógyászat tudását felhasználva sok száz fajta különleges, és népszerű gyógynövény kivonatot alkalmaz termékeiben. Különlegessége, hogy az Európában nem ismert, ázsiai, afrikai és amerikai gyógynövényeket is beépítette a szépségápolókba. A termékekben használóik a tudomány állása szerinti legmodernebb hatóanyagokat, növényi kivonatokat, valamint az ősi módszerek ideális társítását élvezhetik.

Forrás: Fittseg.hu

INTELLISHIELD® – INTELLIGENS VÉDŐPAJZS

Újabb lépés a bőrápolás evolúciójában, amit a Jafra elhozott Neked!

Tudtad-e, hogy a bőrünk nappal öregszik?

Ezért a legfontosabb, hogy nappal megvédjük, minden olyan környezeti agressziótól, ami öregíti:

 • UV sugárzás
 • Klimatikus hatások – szél, hőség, fagy, légkondicionálás, fűtés
 • Dohányfüst, szmog.
 • A levegőben található káros vegyületek, nehézfémek
 • Speciális munkakörülmények ártalmai (savak, gázok, gőzök)

Mi az INTELLISHIELD+® a legújabb európai szépségtalálmány?

Láthatatlan védőpajzs a bőrön, amely nem akadályozza a bőrlégzést és elősegíti a hatóanyagok tökéletes, a célzott bőrrétegben történő felszívódását.

Ez a szabadalom áttörés a bőrvédelemben! A bőr védelme a XXI. század legfontosabb feladata. Olyan nagy mértékű a légköri és környezeti szennyezettség, hogy a jövő legfőbb öregítő tényezőjének tekintik a bőrgyógyászok. Ezért olyan hatóanyagot kerestek a kutatók, amely extra erős védelmet képes biztosítani a bőrnek egész napra, az öregítő és károsító környezeti agressziókkal szemben.

Hogyan hat az INTELLISHIELD+®?

Láthatatlan gondoskodás, ami extra erős védelmet nyújt a bőrnek, mintha egy ún. második bőr (second skin) is óvná arcbőrünk sejtjeit egésznap.

 • Intelligens védőpajzs, amely a bőr nedvességtartalmát őrzi.
 • Intelligens védőpajzs, amely blokkolja a levegőben lévő mérgeket, nehézfémeket, káros vegyületeket, még mielőtt azok bőrünkben felszívódhatnának.
 • Intelligens védőpajzs, amely távol tartja a bőrtől a dohányfüstöt és a klimatikus negatív hatásokat (szél, fagy, hűtés, fűtés, hőség).

Intellishield+® – inteligens védőpajzs a nappali krémekben!

Ún. második bőr védelem, amely hatékonyan elzárja az öregítő tényezőket a bőrtől, valamint hatóanyagaival a folyamatos sejtfiatalodást biztosítja!  3 hatóanyaga: Chondrus Crispus kivonat – tengeri vörös moszat kivonat, amely vitaminokban, ásványi anyagokban, nyomelemekben gazdag, népszerű „fiatalító” hatóanyag! Az óceán mélyéről nyerik, a bőr ellenálló képességet erősíti, sejtvédelmet segíti. Polysaccharide complex – cukorszármazék, amely a bőrnek a 3dimenziós gél-mátrixként maximális védelmet nyújt, de a bőr szabad átjárhatóságát/légzését nem gátolja. Ún. második bőr védelem! Cistus incanus (bodorrózsa) – kitűnő sejtvédő, immunerősítő, antioxidáns hatású, méregtelenítő, véd a légszennyeződés, az UV sugárzás és a szabadgyökök roncsoló hatásától.