Először is engedd meg, kedves érdeklődő, hogy tegezzelek, hiszen mint barátnőmet szeretnélek bevezetni a Jafra szépség-ápolás világába. Már 28 éve ébredek úgy, hogy Jafra krémet kenek az arcomra, napközben sok-sok nőnek adok tanácsot és kitartóan dolgozom azon, hogy a Jafra kozmetikumok minél több magyar hölgyet tegyenek szebbé, egészségesebbé és elégedettebbé. Este soha nem hagynám ki a szemránc- és éjszakai krémet, mert tudom, hogy a bőröm 54 évesen már nem képes segítség nélkül regenerálódni, hiszen napközben tízszer több káros környezeti hatás éri, mint dédnagymamámat érte 100 évvel ezelőtt.

A Jafra termékeknek köszönhetően a természet egészségtárából kínálom meg naponta bőrömet gyógynövények, természetes illóolajok, és növényi kivonatok formájában. A hatalmas különbség az, hogy amíg a nagymami a kamillafőzettel csak a bőre legfelső hámrétegét kezelhette, én ma már a kamillakivonatot a bőröm mély rétegeibe juttatom el a Jafra arckrémmel, így a hatása sokkal intenzívebb. Sokat köszönhetünk a tudomány és a technika fejlődésének. A csúcstechnológia már képes a természet kincseit úgy feldolgozni, hogy azok a legideálisabb módon jussanak a bőr azon sejtjeihez, ahol az adott hatóanyagra szükség van. A krémek, szérumok könnyen, maradéktalanul felszívódnak, sokáig eltarthatók, és a vitaminok sem illannak el belőlük, hiszen azokat láthatatlan kapszulákba zárják. Az ország határai sem szabnak már gátat annak, hogy eljussanak hozzánk a hazánkban ismert gyógynövényeken kívül Afrika, Ázsia és Amerika gyógynövényei, a Jafra kozmetikumok legmodernebb technológiával előállított, világszabadalmakat és egyedülálló összetételt tartalmazó termékeinek jóvoltából.

Jafra_Royal_RevitalizeTöbb, mint 50 éve folyamatosan bővíti, fejleszti kozmetikai kínálatát a Jafra Cosmetics, és napjainkra komoly elismerést szerzett világszerte. Évről évre új szabadalmakkal rukkol elő a világ kozmetikai piacán, amelyek forradalmian új és egyedülálló lehetőségeket kínálnak a szépségápolásban a bőrvédelem és bőrfiatalítás területén. A termékskála folyamatosan megújul, új arcápoló-generációkat, új testápoló családokat fejleszt a cég úgy, hogy a legmodernebb technológiával párosítja a több száz éves természetgyógyászati tapasztalatokat, az ősi keleti kultúrák tudását. A legutóbbi szenzáció a Exclusive Royal Jelly RJx formula.

Mi, magyar hölgyek is elérhetjük ezt a csúcsminőségű kozmetikai kínálatot, és hozzájuthatunk amerikai és nyugat-európai társainkkal egy időben a legmodernebb termékekhez.

Magyarországon, a Jafra kozmetikumokat termékforgalmazók (ún. konzultánsok) egyszerű direktértékesítéssel juttatják el a fogyasztókhoz. Tőlük, és egyre több kozmetikustól vásárolhatod meg a Jafra termékeket, és hasznos tanácsokat is kapsz a választáshoz és a vásárláshoz. Kéthavonta változó vásárlói akcióinkkal 10-40%-os kedvezménnyel juthattok rendszeresen kedvenc Jafra termékeitekhez. Nem kell mást tenni, mint tartani konzultánsoddal, Jafra forgalmazó kozmetikusoddal a kapcsolatot és nyomon követni akcióinkat.

Jafra Royal Boost

Induljunk e termékismertető segítségével a Jafra szépségtár megismerésére, hogy kiválaszthasd családodnak és magadnak a legkívánatosabb Jafra kozmetikumokat!

Kívánom, hogy legalább annyira elégedett légy termékeinkkel, mint amilyen én vagyok, és hamarosan Téged is a Jafra rajongók között köszönthessünk!

Kiss Natália