Méhpempős extra bőrápoló balzsam

Eljött a balzsamok ideje!

posted in: Szépségtanácsok | 0

Ajakbalzsam? Természetesen. Haj balzsam? Persze, de a bőr balzsam? Lehet, hogy nem az első balzsam, ami eszünkbe jut, de a bőrápoló balzsamok egyre inkább előtérbe kerülnek, okkal.

Évek óta többnyire vágásokra és horzsolásokra használtuk, de az utóbbi időben a világ minden táján bekerültek a szépségápolási rutinokba.

A bőr balzsamok nagyszerűen megtartják a bőr legkülső rétegének hidratáltságát. Ha a hidratáló krém nem elég, különösen a téli hónapokban, valószínűleg jobb lesz ha balzsamot használsz. Ideális a súlyosan száraz és a speciális bőrfelületek, mint a sarok és a könyök számára, amik különösen kemények lehetnek.

Az igazi balzsam viaszokkal, olajokkal és vajakkal készül, víz nélkül. Emiatt általában sűrűbb, mint a hidratáló krém. A balzsam sokkal lassabban illan el, így a bőrödnek több ideje van, hogy élvezze az ápoló összetevők jótékony előnyeit. A nedvességtartásban rejlő képességük hatékony védelmet nyújt a bőr számára. A víz hiánya is lehetővé teszi, hogy több összetevőt helyezzenek a termékbe, így válnak a balzsamok multifunkcionálissá.

Kezdd a balzsamok felfedezését a Royal Jelly Extra nyugtató balzsammal. A Royal Jelly komplexben több, mint 20 aminosavban gazdag, Manuka mézet, shea és kakaóvajat, botanikus olajokat és a méhpempőt kombinálták melyek azonnal visszaállítják a lágyságát és a kényelmét.

A következő alkalommal, amikor pótolnod kell a hidratáló krémedet, jusson eszedbe a balzsam és nézd meg, mi hiányzott a bőrödnek!