Felkészülés a nyárra!

posted in: Videók | 0

A videóban Monique, a Jafra Cosmetics USA-tól megmutatja, hogyan készítsük fel a bőrünket a száraz nyári hónapokra és egy igazi nyári no makeup sminket is láthatunk tőle!

Az arcápolási rutinjának része az ÚJ! multifunkcionális smink fixáló, hidratáló spray, amivel felfrissíthetjük az arcunkat, a sminkünket, kiváló utazások során és gyönyörű wet/dry szem sminket készíthetünk vele.

Ötlépéses arcápolási rutin

  • Arctisztítás: a Royal Jelly kímélő arctisztító tej gyengéden, de tökéletesen tisztít le minden típusú arcbőrt, kizárt a húzódó érzés utána, tiszta, puha érzést biztosít. A rezgő arctisztító gépet használva még hatásosabb és mélyebb tisztítást érhetünk el. Az arctisztító tejjel az erősebb fokozaton, apró körkörös mozdulatokkal tisztítsuk végig az arcot.
  • Arcradír: a kímélő arcradír eltávolítja az elhalt hámsejteket, hogy a bőrünk szabadon lélegezzen. Az arctisztító gépet gyengébb fokozaton használjuk, hogy ne sértsük meg a bőrt az arcradír szemcséivel. A homloktól kezdve a szem vonaláig, majd az álltól felfele haladva végezzük a tisztítást. Soha ne lefele dolgozzunk!
  • Szérum: a Méhpempős vitamin infúzió folt korrekciós szérum segít a már meglévő, nap okozta foltok halványításában és az egységes bőrfelszín elérésében. Itt is lentről, az álltól felfelé haladva masszírozzuk be a bőrbe. Ha a nyári szárazságban plusz hidratálásra van szüksége a bőrünkben, akkor a Royal Jelly Ritual termékcsalád másik szérumát, a Vitamin infúzió extra hidratáló szérumot javasoljuk felvinni az arcra, mert célzottan a bőr mélyrétegibe jut el, miközben stimulálja a bőr tartószerkezetét biztosító elasztin és kollagén rostok regenerációját.
  • Hidratálás: Royal Jelly multifunkciós arcbalzsam luxus érzést ad a bőrnek. A Royal Jelly Ritual termékekkel tisztább, egységesebb, fiatalosabb bőrt lehet elérni.
  • Fényvédelem: a nyári arcápolás elengedhetetlen része a fényvédelem. A Royal Jelly teljes spektrumú fényvédő SPF50-nel védi arcbőrünket, nagyon jól beszívódik és nem hagy fehér színt maga után, így kiváló lezárása az arcápolásnak.

 

Könnyű nyári no makeup smink

CC krém, amiben szintén van fényvédő. Három gyönyörű színben érhető el, könnyű, de pontosan elég pigment van benne, hogy megadja az egységes, nyári alapot. Ezt ütögessük be az arcba egy alapozóecsettel, majd körkörös mozdulatokkal dolgozzuk össze az egészet. Már ezzel elérjük a természetes, egységes csillogást.Nyugodtan használhatjuk a szem alá is, de egy tipp: ha kicsit szeretnénk kontúrozni az arcot, akkor a világosabb árnyalatot használjuk a szem alá.

Jafra szemfesték trió The Nudes árnyalatban. Ezzel a palettával nem lehet mellényúlni, különösen nyáron! A legvilágosabb színt vigyük fel a szemzugba, hogy nyitottabbá tegyük a tekintet. A középső árnyalatot vigyük a teljes szemhéjra, ez rögtön kivilágosítja és ragyogást ad a szemnek. A legsötétebb árnyalatot pedig a mélyítővonalba használjuk, majd egy bronzosabb színnel összemossuk a színeket.

Bronzosítóval kontúrozzuk kicsit az arcot, hogy melegebb hatást érjünk el. Vigyük fel a hajtő vonalához és az állvonalra.

Highlighterrel adjunk ragyogást az arccsontoknak és az orrhelyre is kerüljön.

Egy kevés pirosítóval adjunk színt az orcáknak.

Használjuk a vízálló, dúsító szempillaspirált, ami nem mozdul el a nyári melegben sem.

Az ajkakra a Royal Jelly méhpempős szájfény kerül, aminek hologram szemcséi egyedien csillogóvá teszik az ajkakat.

Utolsó lépésben használjuk a már említett smink fixáló spray-t, ha nem akarjuk, hogy a nyári melegbe elmozduljon a sminkünk.

 

Videó forrás itt.