Jafra Royal Boost

A Jafra Royal Boost termékeivel, gyorsan és vidáman végezheted el a 4 lépésből álló rendszeres arcápolásodat, amely bőröd egészségét és fiatalságát védi, a nap minden szakában.

  1. TISZTÍTÁS
  2. ÁPOLÁS
  3. HIDRATÁLÁS
  4. FÉNYVÉDELEM

Mindannyian ismerjük a szuper élelmiszerek testünkre (emésztésünkre, anyagcserénkre, egészségünkre) kifejtett hatását. A Boost formula a termékcsalád vezető hatóanyag együttese a természet legerősebb táplálékaiból készült. Amilyen jótékony a fogyasztásuk, olyan jótékonyan hatnak a bőrre is: matcha (zöldtea fajta), görögdinnye. gyömbér, citrusfélék, acai-bogyó, kókuszvíz, spenót, és homoktövis.

De hogyan segítenek megteremteni bőrünk ragyogását?

Ezek a természetes szuperhősök védelmet nyújtanak a szabad gyökök és az UV sugárzás roncsoló hatásától, táplálják, szabályozzák, regenerálják, ezért friss, egészséges, ragyogó arcszínt biztosítanak.
Ezek „must-have” egyszerűen használható termékek minden napszakban azon „dolgoznak” hogy bőröd sokáig fiatal és egészséges maradjon, hogy a sminkednek tökéletes alapot nyújtson! RJx (Royal Jelly) formula amely a termékek exclusivitását adja, a tudományos technológiával jelentősen megnöveli a méhpempő erejét, hatékonyságát és pontosságát. A hatóanyagok koktélja a felső bőrrétegen túl, mélyre hatol, így segítve a bőr fiatal kinézetének megőrzését.

Az eredmény

Ragyogó, üde arcbőr. Ki ne vágyna erre? Néhány perc alatt friss, energikus arc néz vissza a tükörből. Indulhat a nap!