JAFRA ROYAL Luna Bright hatóanyag együttes a bőrápolás tudományának legújabb fejlesztéseit tartalmazza, beleértve az áttörést jelentő, a bőrt ragyogóbbá tevő hatóanyagokat és a természet leghatékonyabb botanikai fehérítő hatóanyagait. Ez az arcápoló család segít elérni az egyenletesebb színű és textúrájú üde és ragyogó arcbőrt. Egyesíti a Royal Jelly RJx formulát a Brightening – halványító, megújító hatóanyagokkal. Az RJx formula megháromszorozza a természet méhpempőjének erejét, a mikrokapszulázás lehetővé teszi a méhpempő célzott eljuttatását a bőr mélyebb rétegeiben. A Bright folthalványító hatóanyagok csökkentik a pigmentfoltok, vörös foltok megjelenését, élénkítik a szürke, fakó bőrt és elősegítik a világos, egyenletes tónusú arcszínt.

A méhpempő RJX növeli a természetes méhpempő erejét.

Kizárólag a JAFRA számára, a Royal Jelly RJX megtalálható az összes JAFRA ROYAL termékben. A Royal Jelly RJX technológia egyesíti a méhpempőt és a szinergikus hatóanyagokat, hogy növelje annak hatékonyságát, hosszú élettartamát és a bejuttatás pontosságát.
Méhpempő RJX = a TELJESÍTMÉNY méhpempő sokszorozva.

1. ERŐ
A Royal Jelly RJX növeli a méhpempő újjáélesztő képességét azáltal, hogy szinergikus hatóanyagokkal kombinálja, fokozza a bőr ellenálló képességét az öregedés jeleivel szemben.
2. HATÓÉRTÉK
Megháromszorozza a méhpempő aktív hatóanyagait, amelyeket a tudomány révén stabilizáltak, hogy hosszabb ideig maradjanak hatékonyak.
3. PONTOSSÁG
A mikrokapszulázás lehetővé teszi a méhpempő célzott eljuttatását a bőr felszíni rétegeiben.
4. EREDMÉNY
A Royal Jelly RJX úgy működik, mint semmi más. Bizonyítva, hogy a bőr hosszabb ideig fiatalabbá válik, csak a JAFRA ROYAL bőrápolásban megtalálható.

JAFRA ROYAL Luna Bright formulája legújabb a bőrápolás tudományának legújabb fejlesztéseit tartalmazza, beleértve az áttörést jelentő fényesítő hatóanyagokat és néhány, a természet leghatékonyabb botanikai fehérítő hatóanyagait.