Az innovatív modern technológiát – liposzómában mélyre juttatott hatóanyagok- egyesíti a legősibb ayurvédikus gyógyászattal. A GOLD DYNAMICS arcápolás kibővült az éjszakai krémmel és a szemránckrémmel! Bőrünk természetes élettani funkciói a nappal öregedés és az éjszakai regenerálódás. Amikor az arckrém éjszakai funkciót kap, akkor kizárólag a fiatalító, regeneráló feladatra szakosodik, amit a pihenés óráiban kell elvégeznie! A hatóanyagok sokaságát felvonultató krém, mint egy gazdag „svédasztal” mindent biztosít a bőrnek a maximális fiatalodáshoz! A bőrnek is a víz a legfontosabb éltető elem, ezért egésznap és lefekvés előtt is innod kell. A „szomjazó” bőr nem funkcionál jól, nem tud feszessé válni! Ez a krém extra gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros, ragadós felületet a bőrön. A pihentetően kellemes illatot és a varázslatos puhaságot fogod tapasztalni az esti arcápolás után! 40 év felettieknek nagyon ajánlott, 50 felettieknek kötelező!
 • Glycerin: a cukor fermentációjából származó kiváló bőrápoló, lágyítja és nyugtatja a bőrt.
 • FIRMING komplex: glucosamine HCL, alga, élesztő, és urea: 4 összetevős „anti-aging” FIATALÍTÓ elixír, a bőr tartószerkezetét alkotó kollagén rostok megújulását stimulálja, a rostok közötti állomány nedvesség szintjét optimalizálja. Ennek hatása a feszesebb, rugalmasabb bőr, a fiatalosabb arctónus, a határozott arckontúrok.
 • Sodium PCA: bőr azonos hidratáló faktor.
 • Carrageenan: természetes vörösmoszat, a bőrben a hyaluron színtézist támogatja, erősíti a hosszú távú vízmegtartást. Ezért feszesít, csökkenti a mimikai ráncokat. Keringés serkentő, ezért javul a bőr oxigén ellátása és sejtanyagcseréje.
 • Biosaccharide Gum-4:  Bio-gél mátrix, ún. második bőr védelmet nyújt a kiszáradása ellen.
 • Panthenol- B5 provitamin: a bőr legfontosabb vitaminja.
 • Ayurvédikus gyógynövények: bíboros hajnalka + téli cseresznye + mungó bab együttese a bőr élettani megújulását segíti azzal, hogy az éjszakai oxigén felvételt és a bőr immunrendszerét erősíti. Az önmegújító folyamatot segítő növények hatására oldódnak a stressz okozta mikro-feszültségek, az ellazult bőrön a mimikai ráncok jelentősen csökkenek, színe élettel teli lesz.
 • E-vitamin: a szabadgyökök sejtroncsoló hatásától véd.
 • Allantoin: pl. búzacsírából nyert hatóanyag, gyorsítja a sejtek újratermelődését, erősíti bőrszövetet, sebgyógyító. Elősegíti a mélyhidratálást.
 • Biológiai felhasználásra előállított tiszta arany: Rendkívül jó és hosszú távú vízmegkötő képessége miatt a bőrt feszesen, rugalmasan tartja. Eenergát, vitalitást ad a bőrnek!
 • Phospholipids: komplex zsírösszetevők, minden élő sejtben megtalálhatók, segítik a bőr nedvességtartalmának megtartását.
Este, alapos arctisztítás (arcmosó gél+tonik) után vidd fel az arany szérumot, és azután kend fel a krémet. Szemkörnyékre ne kend!

50ml