A Jafra különösen fontosnak tartja a 40 éven felüli nők bőrápolását.

Célunk, hogy a múló idő csak élményekkel, bölcsességgel gazdagítsa a hölgyeket, de ráncokkal NE!  A Jafra megalkotta azt a speciális gél formulát, amely látványosan javítja a bőr rugalmasságát. 15 év fejlesztéseinek-kutatásainak eredményeiben egyesítik az  innovatív technológiákat tiszta és hatékony összetevőkkel, hogy a legfinomabb bőrápoló kollekciót ajánlják nekünk. A Jafra mindig megelőzi a piacot és kihasználja a legújabb trendeket és technológiákat,ezért termékei ellensúlyozzák a bőr idő előtti öregedési folyamatainak tüneteit. Segítenek megtartani a bőr természetes fiatalságát és szépségét.

Egyedülálló formulája a gél és a mikro-kapszulázott hatóanyagoknak, melyek a  rugalmasságot és feszességet adják. Jafra Firmiplex Complexet tartalmaz, valamint Ceramidokat, vitaminokat, Ayurvédikus növényi kivonatokat melyek elősegítik a bőr hidratáltságát és vitalitást adnak a bőrnek. Praktikus  adagolófejjel látták el. Arcbőrünk struktúrája és tartása a korábbi állapothoz képest lényegesen javul, ezért néhány hét használat után már fiatalabb, üdébb, feszesebb-rugalmasabb arc fog visszanézni ránk a tükörből!

  • Hexapeptide-12: egy erős, esszenciális aminosav, stimulálja a kollagén szintézist és újraépíti az elvesztett kollagént.
  • Pisum Sativum Extract: zöldborsó kivonat lifting hatása már jól ismert az előző összetételből. A bőr kollagén szerkezetét erősíti, ezért az életkorból és a környezeti hatásokból eredő ráncok megjelenését késlelteti, valamint a már meglévő ráncok mélységét, számát csökkenti. Erősíti a bőr rugalmasságát, hidratál, nyugtat.
  • Ayurvédikus Növényi Kivonatok keveréke : Antioxidánsok ellen véd, hidratálja és puhítja a bőrt.
  • Firmiplex Complex: hatásos biotechnológiai komplex, amely feszesíti, hidratálja a bőrt, megtartja a nedvességet, javítja a bőr kohézióját.
  • Biológiai felhasználásra előállított tiszta arany: az arany részecskék javítják a bőr megjelenését, visszaállítják hajlékonyságát, rugalmasságát és hidratáltságát, fiatalos és sugárzó kinézetet biztosít. Bio formulája könnyes felszívódó.
  • Pro Endorfin Complex: stresszoldó, csökkenti a bőr mikro-feszültségeit.
  • Stabilizált C-vitamin: antioxidáns, csökkenti az elszíneződéseket a bőrön, tónus-kiegyenlítő.
  • A fehér színű mikrokapszulák a hidratáló és feszesítő hatást nyújtják a gélben, a különleges barnamoszat és tigris-dió növényi kivonatokkal. Mindkét növény gazdag aminosav és vitamin tartalma erősíti a bőr tartószerkezetét. Az arany színű mikrokapszulákceramidjai és E vitamin nemcsak a bőr hidratáltságát növelik, de megőrzik azt, hogy a bőr ne tudjon a vízhiánytól „összeesni” illetve puhaságából ne veszítsen!
  • Hyaluronsav a legnépszerűbb vízmegkötő és bőrfeszesítő hatóanyag ebbe a termékben is hozzájárul a fiatalosabb arcbőr eléréséhez!
  • Allantoin: gyulladáscsökkentő
  • Levendulaolaj: nyugtató, stresszoldó
 • Édes Csillagfürt és Lucerna kivonat:  véd az antioxidánsoktól, lifting hatást erősíti, Golgotavirág: segít a pigmentfoltok halványításában, Nárcisz virág kivonat: nyugtató hatású, bőrkondicionáló anyag.

Naponta 2x, tisztítás után, de a napszaknak megfelelő krém előtt kenj fel 2-3 pumpányit az arcodra. Ha csak egyszer használod, akkor azt reggel tedd! Ne hagyj ki egy napot sem, amíg a terméked tart!

Tipp!

Figyelj oda a sok folyadékbevitelre télen is!Ne hagyd ki a kezelésből a nyakad, homlokod szem és szájkörnyékedet sem!

30ml