A megújult összetételű, extra hatékony szemránckrémet a Jafra úgy alkotta meg, hogy mind azokra a problémákra adjon választ, amivel a 40 feletti hölgyek szembesülnek, amikor a tükörben a szemkörnyéküket vizsgálják meg kritikusan! Ezek a puffadtság, a karikák, a szarkalábak és a megereszkedett bőr. A legmodernebb biotechnológiai és gyógynövény kutatások eredményeit felhasználva olyan új és nagyon gazdag szemránckrém született, amellyel méltán lesznek elégedettek a 40 pluszos hölgyek! Az összetétel magáért beszél!
  • Lupine (csillagfürt) protein és Alfalfa (lucerna) mag kivonat. Mindkét növény nagyon magas, értékes fehérje és vitamin-forrás a bőrnek. A megereszkedett, ellazult kötőszövetet a fehérje erősíti, a vízmegkötő hatástól a bőr hidratáltsága jelentősen nő, a vitaminok és a fehérje a kollagén és elasztin rostok regenerálódását segíti. Ezek együttesen eredményezik a szemkörnyéki bőr fiatalodását, a hajszálráncok simulását, a mély ráncok tompulását.
  • Pro-Endorphin complex: speciális összetevő, amit a Menta gyógynövényből nyernek, amely segíti a sejtaktivitást. Hatására a szemkörnyéki bőr élettel telibb, rugalmasabb, puhább és feszesebb lesz. A biológiai felhasználásra előállított arany könnyen bejut a bőrbe, rendkívül jó vízmegkötő képessége miatt a bőr feszesedik, rugalmasabb lesz, tartása javul. Az arany fiatalságot ad a bőrnek!
  • HALOXYL -Biotechnológiával előállított növényi kivonat és peptidek együttese, amely a szem alatti sötét karikák és puffadtság tünetét enyhíti:  magas aminosav tartalmuk javítja a szemkörnyéki bőr keringését, így a szövetekből hamarabb távozik a pangó vizenyő, valamint a gyorsabb cirkuláció miatt a karikák is halványulnak.
  • Az Ayurvéda a legősibb tudomány a gyógyításban és a szépségápolásban, amelyet a Jafra ebben a termékben is ötvöz, a tudománnyal.
  • Téli cseresznye (Ashwagandha): tonizál és egyben nyugtat, immunerősítő és fiatalítja az izomszövetet.
  • Lótusz– „a japán nők szépségének titka”: erősíti az érfalakat, ezért csökkenti a szem alatti hajszálérhálózat állapotát, megelőzi a sötét karikák kialakulását. Regenerálja a kötőszövetet, növeli a bőr feszességét, így csökkenti a szarkalábak számát és mélységét.A szemkörnyék ápolók ajánlott alkalmazása. Önmagában mindkét készítményt rendszeresen, naponta kétszer alkalmazzuk. A szemfesték eltávolítása és az arc letisztítása után vékony rétegben vigyük fel a krémet, közel a szem külső sarkaihoz és gyűrűsujjal gyengéden ütögessük a bőrbe.
Reggel és este arctisztítás után vékonyan vidd fel a szemkörnyéki bőrödre és a szemöldök csontra(a szemhéjadra ne kend!).

TIPP

A szemránckrém és az Optimeyes jól kombinálható egymással. Az Optimeyest reggelre, a Lifting szemránckrémet estére ajánljuk, de mindkét terméket lehet reggel és este is használni egyidejűleg.

15ml