Jafra folyamatosan fejleszti, megújítja termékskáláját, így megszületett a GOLD nappali és éjszakai krém, és új szemránc krémmel is bővült család! Az arany nappali krém 15-ös fényvédőt tartalmaz, így bármilyen időjárásnál használhatod!

Összetétele, állaga és illata is megújult, a tesztelők elégedettségi eredményei a következők:

 • 28 nap használat után a tesztelők 90% érezte azt, hogy bőrének szárazsága lényegesen csökkent,
 • 85% tapasztalt jelentős változást a bőrén,
 • 75% látta tompábbnak ráncait és 65%-uk érezte hidratáltabbnak arcbőrét.

Próbáld ki Te is, mert a GOLD nappali krém egyidejűleg szolgálja ki minden elvárásunkat, sőt felül is múlja azt! Ezek a következők: Azonnal és hosszú távon, mélyen hidratálja a bőrt, így megszünteti a vízhiányból eredő ráncokat és egyéb tüneteket. Felveszi a harcot a káros környezeti hatásokkal szemben többek közt az UV sugárzás minden spektrumát kiszűri, így lényegesen fékezi a bőr nappali öregedési folyamatát. Stimulálja a bőr tartószerkezetében a kollagén rostok épülését, ezzel egyidejűleg növeli a bőr mély rétegeiben is a vízmegtartást, így feltűnően csökkenti a ráncok mélységét, a hajszálráncokat kisimítja, a bőrt rugalmasabbá teszi. A keringést serkenti, ezért az arcszín is életteli lesz. Az arckép fiatalosabb, kipihentebb, üdébb lesz, az arckontúrok határozottabbá vállnak. Visszafogottan elegáns illatával, selymes, gyorsan felszívódó állagával totális komfortérzést nyújt reggeltől az esti arcápolásig! 40 év felettieknek nagyon ajánlott, 50 felettieknek kötelező!

 • Glicin Szója Isoflavon: sejt-aktivitást serkentő, mélyre jutó fiatalító liposzóma.
 • Papaya kivonat: segíti az elhalt sejtek leválást, ezzel gyorsítva a sejtmegújulást, a ráncok simulását és a szebb bőrtónus elérését.
 • Hexapeptide 12: energiadús aminosav, amely stimulálja a kollagén szintézist, a bőr tartószerkezetének megújulását.
 • Intellishield+ az öregítő tényezők (UV, hőhatások, légköri mérgező anyagok) elleni totális védelmi rendszer.
 • Garcinia Indica magjából nyert vaj: ayurvédikus gyógynövény, amely a bőrsejtek degenerációját csökkenti, sebgyógyító, megakadályozza a bőr töredezését, növeli a bőr rugalmasságát és puhaságát.
 • Biológiai felhasználásra előállított tiszta arany: könnyen bejut a bőrbe, rendkívül jó és hosszú távú vízmegkötő képessége miatt a bőr folyamatosan hidratált állapotban van, ezért feszesebb és rugalmasabb lesz, tartása javul. Az arany energizál, vitalitást ad a bőrnek!
 • Panthenol- B5 provitamin: a bőr legfontosabb vitaminja.
 • Sodium PCA: bőr azonos hidratáló faktor.
Reggel, alapos arctisztítás (arcmosó gél+tonik) után vidd fel az arany szérumot, és azután kend fel a krémet.

TIPP!

Ne feledj el napi 1,5-2 liter tiszta vizet, vagy natúr gyógyteát inni, amivel javítod szervezeted vízháztartását, a bőrödbe is több nedvesség jut!

50ml