Azt gondolod, hogy a zsíros és pattanásos bőrnek nincs szüksége hidratálásra? Ezt gondold át újra! Ha bőröd kiszárad, több olajat
termel. A megfelelő hidratálás elengedhetetlen minden bőrtípus számára. Ez a termék hidratáló krém és pattanáskezelő is egyben. Nyugtatja bőrödet, csökkenti az új pattanások kialakulását és gátolja a kifényesedést.

Főbb hatóanyagai:

  • Borostyánkősav: az anyagcsere-folyamatok sejtszinten felgyorsítja, elősegíti a bőr megújulását és méregtelenítését. Növeli a bőr rugalmasságát, normalizálja a bőr víz-só egyensúlyát és növeli annak negatív környezeti hatásokkal szembeni ellenállását. Hámlasztó hatású, de nem agresszíven, csökkenti a bőr pigmentiációját, halványítja a szeplőket és pattanások utáni foltokat, kiegyenlíti a bőrfelszínt.
  • Lactobacillus Ferment: probiotikus összetevő, DNS javító enzim ami megvédi a bőrt a környezeti agresszoroktól. Antimikrobális
    és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, pattanásos és rozaceás bőrre is idelális.
  • Niaciamid, Szalicilsav, Fekete méh mézkivonat, Bisabolol, Panthenol, Royal Jelly, Tetrapeptid-45, Shea vaj, Réti legyezőfű kivonat.

50ml