Rezgő arctisztító/arc radírozó és masszírozó multifunkciós gép a napi arctisztítás hatékonyságáért. Minden arctisztításkor használd!

Alaposan eltávolítja a mindennapos környezeti szennyeződéseket, a sminket, valamint az természetes működésből eredő salakanyagot, faggyút, stb. Nem csak tökéletesen tisztává varázsolja a bőrt, de a javítja a keringését is, így az arcápolók felszívódása tökéletesedik!

A lágy érintés ereje! A puha, szilikon sörték alaposan, mégis gyengéden tisztítják meg a bőrt, amely kivételesen friss és ragyogó lesz. Más kefékkel ellentétben ezt nem kell gyakran cserélni, hosszú élettartamú, nem karcol!

Reggel és este, nedvesítsd be az arcodat, kenj el rajta egy babszemnyi Royal Jelly arctisztítót. Kapcsold be az arctisztítót és két percig masszírozd át vele bőrödet! Középről kifelé, lentről felfelé haladó mozdulatokkal 2 percig! Ezután alaposan öblítsd le arcodat langyos vízzel. Pratikus tartójában tárolva elegáns, nem szennyeződik, egy mozdulattal ki- és visszatehető. Ha a tisztító kefét lepattintod, a lapos fejecskét arcmasszázsnak is használhatod, a bőröd felélénkítésére a krémek felvitele után. Használati útmutatót a termékhez mellékelünk.

A szivacsos fej az arc radírozására/csiszolására szolgál. Használhatod a Royal Revitalize vulkanikus arcmaszk/radírral vagy mikrodermabrázió krémmel! A szivacsot vizezd be, miután felpattintottad a gépre! Kend be a nedves arcodat valamelyik a fent említett termékkel és kezd el felfelé történő mozdulatokkal radírozni. Ezen közben folyamatosan vizezd az arcodat, hogy a szemcsék könnyedén gördüljenek a bőrödön! Kb. 2-3 perc radírozás után bő vízzel mosd le a bőröd! Ezután használj hidratáló gél maszkot, vagy szérumot és arckrémet kenj fel a bőrödre! A radírozást heti 1x célszerű elvégezni!

TIPP: Ha a tisztító kefét lepattintod, a lapos fejecskét arcmasszázsnak is használhatod, a bőröd felélénkítésére a krémek felvitele után. Használati útmutatót a termékhez mellékelünk.

A terméket tesztelő hölgyek arctisztítás után sokkal tisztábbnak, simábbnak érezték arcukat,mint egy normál szivacsos arctisztítás után.