A szép és egészséges haj minden nő vágya, aminek eléréséhez, most a Jafra hatékony ápoló kapszulát tervezett! Különleges hajvégápoló és regeneráló kapszula segíti megállítani a hajtöredezést, a hajszerkezet károsodását, melyet a környezeti hatások, napsugarak, szél valamint a rendszeres festés, dauer és a hajszárító okoz.

Az élettelennek és jelentéktelennek tűnő haj új erőre kap, tapintása selymesen sima lesz, fényét és egészségét visszanyeri. Már néhány kezelés után látványos a változás, de annak megőrzéséért ajánljuk rendszeres használatát.

Sérült hajra használd minden hajmosás után, egészséges hajra 2-3 mosásonként.

  • Szőlőmag olaj: A hidegsajtolással kinyert szőlőmag-olaj gazdag bioaktív, antioxidáns anyagokban, bioflavonokban, telítetlen zsírsavakban, linolsavban (az F vitamin egyik alkotója) klorofillban, könnyen emészthető és koleszterinmentes. Magas az E vitamin tartalma (8-10 mg/100g, ami más olajféléknél magasabb). Az antioxidáns (szabadgyökmegkötő) hatása 18,4-szer jobb, mint a C vitaminnak, és 50-szer nagyobb, mint az E vitaminnak. A szőlőmag-olajos masszázzsal rendkívüli eredmények érhetők el, megvédi az érrendszert a meszesedéstől, erősíti a vérereket és a hajszálerek falait. A hajtöveken alkalmazva regenerálja a hajhagymákat. A bőrben könnyen és gyorsan felszívódik, különösen alkalmas száraz, érett bőr ápolására. Számos előnyös élettani tulajdonsága miatt valamennyi növényi olajfélénél értékesebbnek tartják.
  • Polysilicon-15: Lágyító hatóanyag, simává és ragyogóvá teszi a hajat, gátolja a begöndörödést.
  • Panthenyl Triacetate: hajkondicionáló anyag, segít a nedvesség megtartásában, selymes és jól kezelhető hajat eredményez, így az könnyen formázható, jó tartású lesz.
Mossa meg, majd jól törölje meg a haját. Csavarja le a kapszula fejét, nyomja ki a tartalmát az ujjbegyére, kenje fel a haj alsó szakaszára, és enyhén masszírozza be. Nem kell leöblíteni, azonnal formázhatja haját úgy, mint máskor!

Tipp!

Regenerálóként alkalmazható a hajtövekre is, ilyenkor jól be kell masszírozni a fejbőrbe, hogy a hatóanyag eljusson a hajhagymákig.

20 kapszula