Azonnal felszívódó, mélyen a bőrbe jutó selymes tapintású fehér krém, nagyon enyhe tiszta illattal. Az éjszaka során biztosítja a hosszú távú hidratálást, a folyamatos vitamin és hatóanyag ellátást a bőrben. Összetevőit úgy válogatták össze a termékfejlesztők, hogy speciálisan az éjszakai regenerációt, sejtmegújulást segítsék elő. Így reggelre a bőr megtelik nedvességgel, simább, feszesebb, fiatalosan üde lesz!
  • Hydrasmart complex, Trehalose: cukor, amely a folyamatos nedvesség megtartást segíti, a növényi fehérjével együtt azonnali és folyamatos hidratálást biztosít a bőrben.
  • Hydrolyzed vegetable protein-növényi protein: Az enzimek, és aminosavak eljutását segíti a bőrben. Normalizálja a faggyúmirigyek működését és intenzíven hidratál. Csökkenti az allergiára való hajlamot.  
  • Plankton kivonat – tenger vízből nyert természetes hatóanyag, amely bőr barrier rétegét erősíti, és ellenállóvá teszi az öregítő tényezőkkel szemben. Selymesen puhává teszi a bőrt.
  • Sodium Hyaluronate – hyaluronsav vízmegkötő hatására az irharéteg víztartalma jelentősen megnő. Ennek eredménye azonnali és hosszú távú bőrfeszesedés. A mélyen hidratált bőrben a hajszálráncok kisimulnak, a mély ráncok eltompulnak, a kontúrok határozottá válnak, a bőr láthatóan fiatalabb lesz.
  • Panthenol:  lásd a nappali krémnél!

Este arctisztítás után kend fel.

50ml