Csodás puhaságot és selymes tapintást nyújtó könnyen felszívódó finom fehér krém, nagyon enyhe tiszta illattal. Széles spektrumú védelmet nyújt az UV sugarakkal szemben 15 faktorral.

Új Intellishield+® Jafra szabadalom ún. második bőr védelmet nyújt a természeti és környezeti öregítő tényezőkkel szemben. A nappali öregedési folyamat gátlásával és az éjszakai regenerációs folyamat gyorsításával elérhetjük a bőr folyamatos fiatalodását, megújulását! Ezért nagyon fontos a nappali és éjszakai krém állandó használata, egyik a másikkal nem helyettesíthető!

  • Intellishield+®Hydrasmart complex (lásd fent),
  • Shea Butter: Seavaj vagy karitévaj. Hidegen préselt természetes növényi olaj, amely nagyon jó bőrvédő, bőrfiatalító, bőrpuhító hatású. A bőr természetes védekező képességét erősíti.
  • Hydrogenizált Avokádó olaj:  E+A vitamin, fitoszterol és leticint tartalma miatt kiváló bőrápoló, sebgyógyító tulajdonságai vannak. Csökkenti a bőr nedvességvesztését.
  • Glycolipids: Lipid-komplex, amely a bőr természetes lipid rétegét erősíti, ami a bőr védelmét adja. A bőr kiszáradását előzi meg.
  • Szója fitoszterol: serkenti a bőr megújuló képességét, segítik a bőrben a hyaluron és a fehérje képződést, bőrvédő szerepük is van.
  • Sodium Hyarulonate: Hiarulonsav. A bőrben természetesen is jelen lévő, biotechnológiai úton előállított ún. „ránctöltő” fiatalító összetevő. Saját súlyának százszorosát képes vízből megkötni így folyamatosan hidratálja a bőrt, ami javítja a bőr feszességét is!
  • Cerealy (Rye) – rozs-mag kivonat- B és E vitamin tartalma táplálja, erősíti a bőrt, „lifting” hatású, csökkenti a vízhiányt.
  • Panthenol B5provitamin A “szépség vitaminja”. B vitamin elő vitaminja. A fehérje, a zsír és szénhidrátok anyagcseréjét serkenti, elősegíti az új bőr “kifejlődését” is, de zsírsavak és hormonok felépítéséhez is szükséges. Felgyorsítja a kötőszöveti sejtek újratermelődését. Nyugtató, lágyító, vitalizáló, erősítő és bőrkondicionáló. Bőrpuhító, bőrvédő, gyulladáscsökkentő hatású. Fontos szerepe van a bőr hidratálásában is, elősegíti a sebgyógyulást, és ellenállóvá teszi a bőrt a környezeti hatásokkal szemben. Hiánya a bőr berepedéséhez vezet.

Reggel arctisztítás után kend fel.

50ml