Gyengéd, alkoholmentes tonik, amely befejezi a tisztítási folyamatot, visszaállítja a bőr pH egyensúlyát és előkészíti a bőrt a krémek befogadására. Fiatalító hatóanyagai feszesítik, tonizálják és hidratálják a bőrt.
  • Hydrasmart complex-en felül; Sodium PCA – A szarurétegben található, vízoldékony anyag. Természetes nedvességmegkötő faktor. A bőrben előforduló természetes hidratálók között a legjelentősebb. Hatására a bőr rugalmassága, tónusa javul, simább lesz a bőrfelszín.
  • Aloe-Barbadensis leaf Juice: A “gyógyító” anyag az áloé húsos leveleiben található zselé ill. a levelek belsejéből nyerhető lé.  Az aloé nem csak a sebek gyógyulását gyorsítja, a bőr regenerálódását fokozza, de a sérült bőrfelületen segít megelőzni a gyulladást, antibakteriális hatású. Kivonata gátolja a bőr kiszáradását, bőrnyugtató.

Vattakorongra cseppentve töröld át a bőrödet, az arclemosás után. Ne hagyd ki sosem!

FONTOS! Az arckrémeket mindig tisztítóval és tonikkal alaposan megtisztított arcbőrre vidd fel!  Kizárólag a napi kétszeri arctisztítás teszi átjárhatóvá a pórusokat, mert eltávolítja a salakanyagokat, valamint a bőrfelszínre került sminket és légköri szennyeződéseket. Ez esetben biztosítod bőröd egészségét, szépségét valamint krémek maradéktalan felszívódását a pórusokon át.

200ml