Víztiszta gél, amely mélyen kitisztítja a bőrből a szennyeződéseket és a felesleges faggyút, miközben nem szárítja, nem irritálja az arcbőr szárazabb részeit sem. A napi kétszeri arctisztítással biztosítható az, hogy a pórusok ne tömődjenek el faggyúval, így a mitesszerek és pattanások előfordulása is minimálisra csökken. Az átjárható pórusokon át mélyen felszívódnak majd a krémek hatóanyagai.
  • Shea Butteramidopropy Betaine – lágy, felületaktív anyag a shea vaj ápoló hatásával.
  • Panthenol-  B5provitamin: A “szépség vitaminja”. B vitamin elő vitaminja. A fehérje, a zsír és szénhidrátok anyagcseréjét serkenti, elősegíti az új bőr “kifejlődését” is, de zsírsavak és hormonok felépítéséhez is szükséges. Felgyorsítja a kötőszöveti sejtek újratermelődését. Nyugtató, lágyító, vitalizáló, erősítő és bőr kondicionáló hatású. Bőrpuhító, bőrvédő, gyulladáscsökkentő hatású. Fontos szerepe van a bőr hidratálásában is. Elősegíti a sebgyógyulást, és ellenállóvá teszi a bőrt a környezeti hatásokkal szemben. Hiánya a bőr berepedéséhez vezet.
  • equalSMART complex
Reggel és este, mogyorónyi gélt masszíroz a megnedvesített bőrödbe, majd alaposan mosd le arcmosó szivaccsal! Ezután a tonik használata elengedhetetlen!

125ml