Gyorsan felszívódik, mélyhidratálást biztosít, miközben nem nehezíti el a bőrt és láthatatlan. Fő hatóanyaga az EqualSMART complex felelős a bőr zsírosabb és vízhiányosabb részeinek kiegyenlítéséért, így az arc egységesebbé válik. Éjszaka a bőr fiatalodik, amelyet a sok speciális hatóanyag tökéletesít és gyorsít. Így a hajszálráncok kisimulnak, a mély ráncok eltompulnak, a kontúrok határozottá válnak, a bőr láthatóan üdébb lesz.
  • Glycine soya mag kivonat: stimulálja a bőr extracellularis matrix-át, ami nem más, mint a kötőszöveti sejteket körülvevő fehérjékből és szénhidrátokból álló hálózat. Minimalizálja a bőrben az UV károsodás hatásait, láthatóan csökkenti a ráncok számát és mélységét.
  • Chondrus Crispus kivonat – tengeri vörös moszat kivonat, amely vitaminokban, ásványi anyagokban, nyomelemekben gazdag, népszerű „fiatalító” hatóanyag! Az óceán mélyéről nyerik, a bőr ellenálló képességet erősíti, sejtvédelmet segíti.
  • Sodium Hyaluronate – hyaluronsav vízmegkötő hatására az irharéteg víztartalma jelentősen megnő. Ennek eredménye azonnali és hosszú távú bőrfeszesedés. A mélyen hidratált bőrben a hajszálráncok kisimulnak, a mély ráncok eltompulnak, a kontúrok határozottá válnak, a bőr láthatóan fiatalabb lesz.
  • Trehalose: Cukor, amely a folyamatos nedvesség megtartást segíti, a növényi fehérjével együtt azonnali és folyamatos hidratálást biztosít a bőrben.
  • Hydrolyzed vegetable protein-növényi protein: Az enzimek, és aminosavak eljutását segíti a bőrben. Normalizálja a faggyúmirigyek működését és intenzíven hidratál. Csökkenti az allergiára való hajlamot.  
  • Panthenol –lásd az arcomosó gélben!
  • Tocopherol –E vitamin: A “bőrvédő vitamin”, fontos antioxidáns. A C-vitaminnal együtt hatékonyabb a szabadgyökök megkötésében. Védi a sejtmembránokat, gátolja a zsírsavak oxidációját, kondicionáló hatású. Megakadályozza a hegesedést, gyorsítja a sebgyógyulást, késlelteti a bőr öregedését. A bőrön át jól felszívódik.
Este arctisztítás és a tonizálás után kend fel!

50 ml