Faggyúszabályozó hatását a bőr zsírosabb részein fejti ki, miközben folyamatost hidratálást biztosít az egész arcfelszínen, úgy hogy azonnal felszívódik, semmi látható nyomot nem hagy a bőrön. Az arc nem csak az egyenetlen zsírosodástól szabadul meg, de megtelik nedvességgel, tápanyagokkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal, amitől egészségesebb, ránctalanabb is lesz! Széles spektrumú védelmet nyújt az UV sugarakkal szemben 15 faktorral
  • Intellishield® ún. második bőr védelem a környezeti hatásokkal (szél, hőség, hideg) légköri szennyeződésekkel (por, mérgező anyagok) szemben is véd.
  • equalSMART complex 
  • Gesztenye termés kivonat: aktívan támogatja a bőr barrier rétegének funkcióit. Anti irritációs, antiödémás! Tannin csersav tartalma erősíti az érfalakat, így javítja a bőrben a keringést. Összehúzza a kitágult ereket, így megszünteti a bőr kipirosodását.
  • Laminaria Saccharina kivonat: Tengeri hínár kivonat, amit főként glyceridek alkotnak. Nagyon hatásos a zsíros tünetek kezelésében, mint a pattanások megelőzésében (gyulladás megelőző) valamint a zsírtermelés csökkentésében.
[/tab)
Reggel arctisztítás után kend fel finom simító mozdulatokka! 50ml tubusban