Gyógynövényes alkoholmentes tonik, amely befejezi a tisztítási folyamatot, visszaállítja a bőr pH egyensúlyát és előkészíti a bőrt a krémek befogadására. Ezért soha ne hagyd ki a lemosás után a tonikos áttörlést! Fiatalító hatóanyagai feszesítik, tonizálják és hidratálják a bőrt.

200ml

  • Aloe-Barbadensis leaf Juice: A “gyógyító” anyag az áloé húsos leveleiben található zselé ill. a levelek belsejéből nyerhető keserű, sárgás lé. A történelem kezdete óta használják sebek, égések, fertőzések és különböző bőrbetegségek kezelésére. Az aloé nem csak a sebek gyógyulását gyorsítja, a bőr regenerálódását fokozza, de a sérült bőrfelületen segít megelőzni a gyulladást, antibakteriális hatású. Kivonata gátolja a bőr kiszáradását, bőrnyugtató.
  • Sodium PCA – A szarurétegben található, vízoldékony anyag. Természetes nedvességmegkötő faktor. A bőrben előforduló természetes hidratálók között a legjelentősebb. Hatására a bőr rugalmassága, tónusa javul, simább lesz a bőrfelszín.
  • Panthenol-B5 provitamin: lásd a lemosónál!
  • Allantoin: Növényekből (pl. búzacsíra) előállított, természetes, hatóanyag. Elősegíti a bőr regenerálódását, sebhegesítő hatású, gyorsítja a bőrsejtek újratermelődését és a bőrszövet helyreállítását. Mivel az apróbb hámsérüléseket regenerálja, a pattanás után hamarabb és nyomtalanul gyógyul a bőr. A bőrt megnyugtatja és csökkenti az irritációt, a gyulladást. Segíti a bőr vízmegkötő funkcióját, így jelentős feladata van a vízháztartás egyensúlyban tartásában. Bőrpuhító hatású.
Vattakorongra cseppentve töröld át a bőrödet, az arclemosás után.