Első lépés a szép bőr eléréséhez!

AHA-savat is tartalmazó mélytisztító, mely gyengéden feloldja az elhalt hámsejteket, miközben eltávolítja a sminket, szennyeződéseket, felesleges bőrzsírt. Tiszta hidratált bőrt eredményez és előkészíti a további Luna termékek befogadását.

Hatását fokozhatja, ha arcmosó szivacsot vagy szonikus arctisztító eszközt használ az arctisztításhoz.

Royal Jelly Powder- aminosavakban és vitaminokban gazdag, öregedésgátló, fiatalabb és tisztább megjelenést biztosít a bőrnek, antioxidáns, tápláló, gyulladásgátló, nyugtatja az irritált bőrt, növeli a bőr regenerációs aktivitását

Tetrapeptide-45- Az FDA elemzés szerint a tetrapeptidek négy esszenciális aminosavból állnak, beleértve az arginint, a prolint, a glutamint és a glicint. Azaz oligopeptidek . Ezeknek az öregedésgátló aminosavaknak a kombinációja a sejtproliferáció stimulálására szolgál, és képes arra is, hogy fokozza az extracelluláris mátrix megújítási folyamatát, valamint stimulálja a kollagén termelést.

Hydrogenated Lecithin – emulgeáló, bőrkondicionáló, természetben előforduló vegyület, fontos szerepet játszik a sejtek anyagcseréjében. A lecitin eme változata már stabil az oxidáció és a meleg ellen, javítja a bőr homeosztázisát.

Shea vaj – A és E vitamint tartalmaz, telítetlen Omega 3-6 esszenciális zsírsavakat tartalmaz, gyökfogó, gyulladáscsökkentő.

Sodium Hyaluronate – A nátrium-hialuronát a hialuronsav nátriumsója, egy természetben előforduló poliszacharid, amely olyan kötőszövetekben található, mint a porc., biotechnológiai úton előállított. Intenzív hosszú távú hidratálást biztosít a bőrnek. Erős vízmegtartó képességének köszönhetően a bőr jelentősen feszesebb és rugalmasabb lesz.

Naponta kétszer: nedvesítse meg az arcát és finoman masszírozza a bőrfinomító tisztító gélt a bőrbe; alaposan öblítse le, és törölje szárazra. 125ml