Többfunkciós, ásványi anyagok kombinációjával készült fehér agyag maszk.

Nemcsak a különböző elszíneződéseket csökkenti, de tápanyagokkal is kényezteti a bőrt. Oldja a szennyeződéseket, felszívja a felesleges faggyút, így jelentősen javítja a pórusok átjárhatóságát, ezért a szérum és a krémek hatóanyagai mélyebbre jutnak. Lemosása után puhább, üdébb, arcot tapinthatunk. Gyakori használatával a bőrszínt egyre egyenletesebbé teszi, a tompa, elszürkült bőrt üdíti, textúráját finomítja, és egyre ragyogóbbá „varázsolja”.

A többi Luna Bright termékkel egymás hatását erősítik.

Kaolin:  A fehér agyag (kaolin) egy nagyon sokoldalú, számos értékes hatással rendelkező kozmetikai alapanyag. Tisztít, elősegíti a szennyeződések eltávolítását, feljavítja a bőr állapotát. Minden bőrtípusra alkalmas, különösen a száraz vagy érzékeny arcbőrre.

Bentonite: gyógyító agyag, tartalmazhat Kaliumot, Calciumot, fontos tulajdonsága, hogy a saját térfogatánál 15-20 szor nagyobb mennyiségű vizet képes megkötni. Csökkenti az irritációt, enyhíti a kivörösödést.

Silt: Holt-tengeri iszap (üledék) A silt abszorbens jellege segíti a felesleges felszíni olaj felszívását. A legtöbb iszapfaj kis mennyiségű (12% vagy kevesebb) vagy természetes agyagot tartalmaz. Az évezredek során képződött, magas ásványi anyag tartalmú fekete iszap bizonyítottan az egészséges bőr megőrzésének egyik forrása lehet.A Holt-tenger medrében összesűrűsödött, nagyon magas sótartalmú iszap ásványi anyagtartalma meghaladja a 32%-ot. Kiváló mélytisztító hatással rendelkezik.Felszívja a feleslegesen képződött faggyút. Az igen gyakori, faggyúmirigy túltengéses bőr hatásos gyógyszere.Vizének van a világon a legnagyobb koncentráltságú ásványi anyag tartalma, amely lehetővé teszi a bőrgyógyászati felhasználást.Mindemellett a  pikkelysömör, az ekcéma, és a fejbőr problémák kezeléséhez is használatos.

Lactobacillus/Papaya Fruit Ferment Extract:  Papaya gyümölcskivonat kivonat ,amelyet a Carica papaya gyümölcs erjesztésével nyernek a Lactobacillus mikroorganizmus révén. Hámlaszt, hidratál.

Royal Jelly Powder: aminosavakban és vitaminokban gazdag, öregedésgátló, fiatalabb és tisztább megjelenést biztosít a bőrnek, antioxidáns, tápláló, gyulladásgátló, nyugtatja az irritált bőrt, növeli a bőr regenerációs aktivitását.

Tetrapeptide-45: aminosavakban és vitaminokban gazdag, öregedésgátló, fiatalabb és tisztább megjelenést biztosít a bőrnek, antioxidáns, tápláló, gyulladásgátló, nyugtatja az irritált bőrt, növeli a bőr regenerációs aktivitását.

Arctisztítás után, kenje fel az arcára, hagyja fent 15 percig, majd langyos vízzel masszírozza át arcát és mossa le! Heti 2-3 alkalommal javasoljuk használni.

75ml