Gyorsan és mélyen felszívódó arcápoló gél, amely intenzíven hidratálja és hatékonyan táplálja a bőrt. Folyamatos használata során az exlusive hatóanyagok láthatóan egyenletesebb bőrszínt adnak az arcnak. Nyugtató hatása különösen jól érvényesül a kipirosodásra hajlamos bőrön, de a normál bőr érzékenységét is csökkenti.  A többi LUNA termékkel együtt jelentősen csökkenti a foltok, elszíneződések előfordulását, a bőr feltűnően ragyogóbb és élettel telibb lesz.

Palmaria Palmata (Red Seaweed) Extract: Vörösalga kivonatAntioxidáns támogatást nyújt és minimalizálja a szabad gyökök káros hatásait a bőrön. Jelentős mennyiségű vitamint, főleg C vitamint ,ásványi anyagot és fehérjét tartalmaz. Bőrvilágosító A C-vitamin ideális a sötét foltok elhalványításához és a bőrtónus kiegyenlítéséhez. Fokozza a bőr ragyogását, tápláló hatóanyag. Hidratál Mivel kiváló hidratáló, segít a bőrszárazság leküzdésében és az irritáció csökkentésében. Az ilyen típusú algákban található vitaminok és ásványi anyagok intenzitása nagy mennyiségű fehérjét és rostot biztosít, amelyek mindegyike kulcsfontosságú a bőr további egészségéhez.  Harc a szabadgyökök ellen A környezetben lévő szabad gyökök veszélyeztethetik a bőr egészségét, mert csökkentve azoknak az elektronoknak a mennyiségét amelyek egyensúlyban tartják a bőr atomjait. Ha csökkennek ezek az atomok akkor a bőr DNS-e már nem tud megfelelően működni, felgyorsulnak az öregedési folyamatok, megtörik a fiatalos lendület. A káros szabadgyökök jelei a bőrön lévő barna foltok, a bőr tónusának megváltozása, hámló bőr. A szabad gyökök ismertek arról is, hogy a kollagén tárolása a bőrben szétesik, ami nem kívánt ráncokhoz vezet. A vörös algák csodálatos hatóanyagai az intenzív antioxidáns komponenseik, amelyek leküzdik a bőrünkön ezeknek a szabad gyököknek az esetleges káros hatásait. Nemcsak visszafordítják  a károkat, hanem elősegítik a világosabb, egészségesebb bőrkép elérését.

Royal Jelly Powder: aminosavakban és vitaminokban gazdag, öregedésgátló, fiatalabb és tisztább megjelenést biztosít a bőrnek, antioxidáns, tápláló, gyulladásgátló, nyugtatja az irritált bőrt, növeli a bőr regenerációs aktivitását.

Tetrapeptide-45: aminosavakban és vitaminokban gazdag, öregedésgátló, fiatalabb és tisztább megjelenést biztosít a bőrnek, antioxidáns, tápláló, gyulladásgátló, nyugtatja az irritált bőrt, növeli a bőr regenerációs aktivitását.

Használja a szérum után, bármelyik napszakban, de UV sugárzás esetén feltétlenül használjon fényvédő terméket is!

50ml