Pajzs a bőrödön!

Egyrészt megvéd UVB/UVA sugarak bőröregítő hatásától, másrészt véd a nap és a szél, ventilátor, légkondicionáló stb. szárító hatásától. Harmadrész folthalványító, bőrélénkítő hatása is érvényesül Luna Bright arcápolási rituáléban. Minimalizálja az elszíneződések, sötét foltok, bőrpír előfordulását.

Könnyű, lágy krém, mely nem csak véd, de ápol, hidratál és a ráncok ellen is felveszi a harcot.

Yeast Extract: élesztő kivonat, A sörélesztő nagy arányban tartalmaz biológiai szempontból releváns fehérjéket, esszenciális aminosavakat, a B csoport vitaminjait és ásványi sóit (foszfor, kálium, kén, magnézium és kalcium). Az élesztőkivonat egy olyan aktív vegyület, amelyet in vitro vizsgálatok során megállapítottak, hogy képes elősegíteni a kollagén és elasztin termelését, és helyreállítani az extracelluláris mátrixot. Vízben oldódó.

Tetrapeptide-45: aminosavakban és vitaminokban gazdag, öregedésgátló, fiatalabb és tisztább megjelenést biztosít a bőrnek, antioxidáns, tápláló, gyulladásgátló, nyugtatja az irritált bőrt, növeli a bőr regenerációs aktivitását.

Palmaria Palmata (Red Seaweed) Extract: Vörösalga kivonatAntioxidáns támogatást nyújt és minimalizálja a szabad gyökök káros hatásait a bőrön. Jelentős mennyiségű vitamint, főleg C vitamint ,ásványi anyagot és fehérjét tartalmaz. Bőrvilágosító A C-vitamin ideális a sötét foltok elhalványításához és a bőrtónus kiegyenlítéséhez. Fokozza a bőr ragyogását, tápláló hatóanyag. Hidratál Mivel kiváló hidratáló, segít a bőrszárazság leküzdésében és az irritáció csökkentésében. Az ilyen típusú algákban található vitaminok és ásványi anyagok intenzitása nagy mennyiségű fehérjét és rostot biztosít, amelyek mindegyike kulcsfontosságú a bőr további egészségéhez.  Harc a szabadgyökök ellen A környezetben lévő szabad gyökök veszélyeztethetik a bőr egészségét, mert csökkentve azoknak az elektronoknak a mennyiségét amelyek egyensúlyban tartják a bőr atomjait. Ha csökkennek ezek az atomok akkor a bőr DNS-e már nem tud megfelelően működni, felgyorsulnak az öregedési folyamatok, megtörik a fiatalos lendület. A káros szabadgyökök jelei a bőrön lévő barna foltok, a bőr tónusának megváltozása, hámló bőr. A szabad gyökök ismertek arról is, hogy a kollagén tárolása a bőrben szétesik, ami nem kívánt ráncokhoz vezet. A vörös algák csodálatos hatóanyagai az intenzív antioxidáns komponenseik, amelyek leküzdik a bőrünkön ezeknek a szabad gyököknek az esetleges káros hatásait. Nemcsak visszafordítják  a károkat, hanem elősegítik a világosabb, egészségesebb bőrkép elérését.

Sminkelhetsz rá bátran! Tisztítás és szérum után kend fel, ha a szabadba mész!

50ml