A doboz 7 db, 7 ml-s üvegcsét tartalmaz. A kúra a 7 üveg teljes elhasználásáig tart, kb. 30-50 nap.

CELLSPAN – különleges, új hatóanyag complex, a Jafra legújabb fejlesztése

Ősi titok + legmodern tudomány = hosszan tartó fiatalság. A Jafra hatóanyag kutatás új találmánya a CELLSPAN, amely közelebb hozott bennünket a ragyogó, bársonyosan puha és hosszan fiatal bőr eléréséhez az egész testünkön. A „fiatalság elixírnek” nevezett tiszta méhpempőt tovább gazdagították különleges, energizáló növényi kivonatokkal és antioxidáns és fiatalító hatású ayurvédikus növényi kivonatokkal, és a svájci laboratóriumban megszületett a CELLSPAN complex.

A napraforgó bimbó-, a mirtusz levél-, a téli cseresznye- a lótuszkivonat és a méhpempő exclusive kombinációja olyan fiatalító, sejtregeneráló és bőrfeszesítő hatással rendelkezik, amely forradalmi a szépségápolásban!

A méhpempő a dolgozó méhek garatmirigyének váladéka, amivel a méhkirálynőt táplálják. Nagyon jó minőségű fehérjében, esszenciális zsírsavakban, aminosavakban, ásványi anyagokban gazdag, a teljes B vitamin sort és boldogsághormont is tartalmaz. A méhpempővel táplált méhkirálynő 40-szer tovább él, mint a dolgozó méhek.

A CELLSPAN complexben tudományosan összeválogatott növényi kivonatok a leghatékonyabb fiatalító és sejtregeneráló hatással rendelkeznek. A keleti kultúrában a Lótusz misztikus növény, a japán nők szépségének kulcsa. Regeneráló, helyreállító kúra, amely feltölti vitaminokkal, nyomelemekkel a bőrt, és felkészíti a tél vitaminhiányos időszakára. Erősíti a bőr immunrendszerét, beindítja a méregtelenítését, és normalizálja a bőr természetes folyamatait. Intenzíven hidratál és ránctalanít. Olyan, mint egy „szanatórium a legyengült szervezetnek”.

  • Természetes méhpempő: az egyik legértékesebb kozmetikai alapanyag, amely tartalmazza a teljes B vitamin sort, E és D vitamint, folsavat és biotint, valamint fehérjét, zsírt, cukrot és ásványi anyagokat.
  • Törpetölgy kivonat: antioxidáns, azaz szabadgyök megkötő hatása miatt, véd a sejt károsodástól, késlelteti az öregedést, gyulladáscsökkentő hatású.
  • Biosaccharide-gum-1.: Természetes cukor alapú filmképző. Nagy mennyiségű vizet képes megkötni, ezzel biztosítja a hosszantartó hidratálást.
  • Zab kivonat: gazdag fehérje-glutén-tartalma, nyomelelmei(kalcium, magnézium, szilícium, vas) vitaminjai erős regeneráló hatásúak. Tartalmaz még B2, D és E vitamint amelyek bőrregeneráló hatásúak, valamint keményítőt, amely „vizes borogatásként” hat, mert hosszan hidratál. A zab nyomelemei erősítik a kötőszövetet, fokozzák a kollagén szintézist, így a bőr rugalmasságát.
  • Vörösalga vízoldható kivonata: hidratáló hatású és erősíti a bőr természetes hidratáló faktorát, gyulladáscsökkentő hatású.
  • Szent bazsalikom: Fontos szerepe van az Ajurvéda gyógyító hagyományban. Oldja a stresszt, enyhíti a feszültséget. Antimikróbás, gyulladáscsökkentő hatású.
  • Lecithin: a többi hatóanyag felszívódását segíti, öregedést késleltető és regeneráló hatású.
A szérumból a kúra alatt naponta kétszer kell 3-5 cseppet az arcon és a szemkörnyéken kell elkenni, tisztítás után, de a nappali-, éjszakai- és a szemránckrém előtt.

A kúra alatt a nappali és/vagy éjszakai krémet a Royal Jelly Méhpempős arcápoló balzsam is helyettesítheti vagy kiegészítőként alkalmazható