Miért nem használhatunk arckrémet a szemkörnyék ápolására?

Az arckrémek, általában un. kúszó olajokat és zsírszerű anyagokat tartalmaznak, hogy könnyűen elkenhetők, jól terülők legyenek. Ezek azonban a szem környékén nem előnyösek, mert így a krém könnyen bekúszhat a szembe, ahol érzékenységet válthat ki. Ezért a szemkörnyékre tervezett krémek sosem tartalmaznak kúszó olajokat.

A méhpempős termékcsalád a legnépszerűbb a Jafra termékskálában évtizedek óta. A koncentrátum, a SIRTUIN ACTIVATORS Jafra specialitást, és a ROYAL JELLY méhpempő varázserejét egyesíti minden egyes kapszulában. Egymás hatását erősítve a szemkörnyéki vékony bőr fiatalos tartását meghosszabbítják, azonnal, serkentik a bőr önvédő képességét. Ezen felül 2 Jafra találmány teszi egyedülállóvá a kapszulák fiatalító hatását!

„Double effect” kettős hatás!

  1. Azonnal látható hatás, microsphere – „mikrogömb” technológiával. A gömböcskék azonnal és gyorsan feltöltik hatóanyaggal (hyaluronsav- extra hatékony vízmegkötő) a hajszálráncokat, az eredmény láthatóan simább, puhább a bőr, a ráncok tompulnak.
  2. Elnyújtott fiatalító hatás, microsponge – „mikroszivacs” technológiával, amely folyamatosan erősíti, táplálja és regenerálja a szemkörnyéki bőrt. Lassan és hosszan adagolva tölti fel a bőrt lipopeptidekkel, amelyek folyamatos felszívódással erősítik a kötőszövetet. A tartását vesztett bőr rugalmasabb lesz, az állandósult mimikai ráncok száma és mélysége csökken.

Két különleges fiatalító hatóanyag, már a szemkörnyék ápolásban is!

  • Sirtuin activators – Jafra találmány – stimulálja a bőr önregenerálódást, hosszan tartó fiatalító hatást biztosítva. Rizskivonatot tartalmaz, amit a japán nők egyik „szépségtitkának tartanak”. (A japán nők 10-15 évvel később ráncosodnak az európaiakhoz képest.)
  • Royal Jelly-méhpempő – a méhek által „előállított” csodaszer. Fiatalító hatásának „titka” a vitaminok széles skálája, lipidek, fehérjék, ásványok, aminosavak és hormonok legtökéletesebb összetétele, ami mesterséges úton nem utánozható.

„Turbó” hatásért: naponta kétszer 1-1 kapszula szemenként.

Fenntartó hatásért: naponta egyszer 1-1 kapszula szemenként, de a másik alkalommal használj egy másik Jafra szemápolót!

Spórolósan: naponta egyszer 1 kapszula két szemre elosztva, de egészítsd ki másik szemránckrémmel is az ápolást!

Kinek ajánljuk?

20 év fölött mindenkinek! A szemkörnyék állapotától függően kúra-szerűen, vagy állandóan. Mivel megelőző hatása is jelentős, csak jót teszel magadnak, ha rendszeres használója leszel ennek a különleges szemkörnyék ápolónak.