Azonnal fiatalabb szemkörnyék a méhpempős szemránckrémmel!

Különleges hatóanyagainak köszönhetően a vízhiányból eredő szemráncokat azonnal kisimítja. A fáradtság látható jeleit (karikák, püffedtség) jelentősen csökkenti. A bőr mélyhidratálásával a bőr puhább, rugalmasabb lesz, így a szarkalábak tompulnak, a vékony rácocskák eltűnnek, a szem környéke feszesebbé válik. A bőrben lévő feszültséget csökkenti, így a hunyorgó ráncokat is jelentősen oldja.

  • Exkluzív Royal Active Peptid hatóanyag komplex: a peptidek (fehérje típus) és a méhpempő együttes alkalmazásával a tudományos eredmények és a természet kincsének összehangolt fiatalító erejét aknázza ki. A peptidek kisebb mérete miatt az aminosavak, vitaminok és hatóanyagok a kötőszövetben könnyebben felszívódnak. A sejtek között kommunikáló peptidek a modern kozmetikai ipar vívmányai. Ez a titka ennek a “fiatalító bombaként” értelmezhető termékcsaládnak!
  • Méhpempő: Ahogyan a méhkirálynőt 40x hosszabb életűvé teszi (a dolgozó méheknél), úgy a női arcbőr öregedési folyamatát is jelentősen lelassítja ez az utánozhatatlan természetes csodaszer.
  • Szúrós csodabogyó: keringésjavító, hajszálér erősítő, puffadásgátló.
  • Hólyahmoszat (tengeri barna alga féle): javítja a bőrben a vérkeringést, ezzel csökkenti a pangást, aminek jótékony hatása kevesebb szem alatti sötét karika. Bőrfeszesítő, sejtmegújító hatása ránctalanít.
  • Élesztőgomba cukor: a bőrben lévő vizenyőt csökkenti, ezért a szemek puffadását mérsékli.
  • További különleges hatóanyagai: B5 provitamin, manióka, ayurvédás gyógynövények: ázsiai gázló és téli cseresznye, valamint hidrolizált élesztő fehérje, körömvirág, indiai lótusz, shea vaj, napraforgó szár kivonat, mirtusz kivonat.
Egy pumpányit ütögess be a gyűrűs ujjaid begyével körkörösen a szemkörnyék csontos körívébe a méhpempős szemránckrémből, valamint közvetlenül a szemöldök alatti csontos részre, illetve a két szemöldök közötti “szigorú” ráncokba.

A mozgó szemhéjra ne kenj!

Reggel és este a tisztítás után használd.

30 ml