A fiatalos bőrről akkor beszélünk, ha az egységes színű, egyenletes felszínű, puha tapintású és rugalmas.

A Ritual szérumokat azért tervezték, hogy ezekből a kritériumokból a legtöbbet el is érjék a hölgyek. Az eredményesség a kiindulási állapot és a biológiai kor figyelembe vételével különböző, de a javulás, fiatalodás mindenkinél lehetséges.

Az új folt korrekciós szérum az első elvárásokhoz viszi közelebb a hölgyeket, míg a korábban bevezetett szérumok a többi igényünket szolgálják.

Ez a speciális szérum nem csak a foltokra fókuszál, hanem a bőr fiatalítását, immunerősödését is segíti, hatékonyan ránctalanít.

Különösen ajánljuk azoknak a hölgyeknek, akiknek bőre nem egyenletes színű. A hormonális, környezeti, genetikai okok miatt kialakuló foltok, szeplők, elszíneződések elleni küzdelem legjobb fegyvere ez a szérum.

  • Méhpempő: több, mint 20 féle aminosav, vitaminok, hormonok természetes forrása, amely erősíti a bőr immun rendszerét, így ellenálló képességét az elváltozásokkal szember.
  • C-vitamin: aktív, stabil zsírban oldódó C-vitamin a bőrben akadályozza a foltok kialakulását. A sejtek működését aktiválja, erősíti.
  • Örökzöld hatóanyag komplex: fenyő kivonat és Sophora gyökér kivonata, csökkenti a foltokat, halványítja a színüket és jelentősen javítja a bőr tartását, rugalmasságát.
  • További különleges hatóanyagai: kiwi gyümölcs víz, bisabolol, kókusz és lóretekfa kivonata.
Arctisztítás után reggel és este az arckrém előtt kent fel az egész arcodra.

30 ml