Illat és színezék mentes kímélő selymes krém. Megtisztítja a bőrt minden szennyeződéstől, különösen fontos, hogy az irritáló portól, mérgektől, pollenektől is! A tonik tovább tisztítja, nyugtatja a bőrt, valamint visszaállítja azt a pH egyensúlyt, ami a bőr egészségéhez elengedhetetlen.
  • sensiSMART complex Tocopherol – E vitamin: A “bőrvédő vitamin”, fontos antioxidáns. A C-vitaminnal együtt hatékonyabb a szabadgyökök megkötésében. Védi a sejtmembránokat, gátolja a zsírsavak oxidációját, kondicionáló hatású. Megakadályozza a hegesedést, gyorsítja a sebgyógyulást, késlelteti a bőr öregedését. A bőrön át jól felszívódik
  • Panthenol- B5provitamin: A “szépség vitaminja”. B vitamin elő vitaminja. A fehérje, a zsír és szénhidrátok anyagcseréjét serkenti, elősegíti az új bőr “kifejlődését” is, de zsírsavak és hormonok felépítéséhez is szükséges. Felgyorsítja a kötőszöveti sejtek újratermelődését. Nyugtató, lágyító, vitalizáló, erősítő és bőr kondicionáló hatású. Bőrpuhító, bőrvédő, gyulladáscsökkentő hatású. Fontos szerepe van a bőr hidratálásában is. Elősegíti a sebgyógyulást, és ellenállóvá teszi a bőrt a környezeti hatásokkal szemben. Hiánya a bőr berepedéséhez vezet.
  • Allantoin: Növényekből (pl. búzacsíra) előállított, természetes, hatóanyag. Elősegíti a bőr regenerálódását, sebhegesítő hatású, gyorsítja a bőrsejtek újratermelődését és a bőrszövet helyreállítását. Mivel az apróbb hámsérüléseket regenerálja, a pattanás után hamarabb és nyomtalanul gyógyul a bőr. A bőrt megnyugtatja és csökkenti az irritációt, a gyulladást. Segíti a bőr vízmegkötő képességét.
mogyorónyi krémet masszíroz a megnedvesített bőrödbe, majd nem dörzsölve mosd le arcmosó szivaccsal! Ezután tonizálj! 125ml

Tipp

allergizáló környezet után, mindig gyorsan tisztítsd meg az arcod! Pl. portalanítás, vagy pollennel teli szabadban tartózkodás után. Gyakran moss hajat, hogy hajadból is kitisztítsd az allergéneket!