Az érzékeny bőrűeknek tervezett illatmentes nappali krém legfontosabb funkciója a védelem, minden allergizáló, irritáló behatással szemben! A sensiSMART complex azokat a hatóanyagokat tartalmazza, amelyek erősítik a bőr önvédő funkcióját, valamint nyugtató, antiallergén hatásúak. Extra fontos a hidratálás és az UV védelem is, hiszen ezek mind megelőzik a nemkívánatos tüneteket. A megújult Intellishield® ún. második bőr védelem a környezeti hatásokkal (szél, hőség, hideg) légköri szennyeződésekkel (por, mérgező anyagok) szemben védi az érzékeny bőrt.
  • Shea vaj, amelyet egy Közép-Afrikában élő növény, a karitéfa terméséből hidegen sajtolják. Rendkívül gazdag A-, E-, és F-vitaminokban,valamint zsírsavakban, amelyek a bőr legfontosabb vitaminjai és a ránctalanítás kulcselemei. A sheavaj nem csak hidratálja, puhítja a bőrt, de javítja ellenálló képességét is, sebgyógyító, ezért érzékeny bőrűeknek is ajánljuk.
  • Glycolipids, Soybean Phytosterols (szója fitoszterol), Sodium Hyaluronate (Hialuronsav): Ez a 3 összetevőből álló komplex természetes növényekből nyert lipidek összesége, amely bőr lipid szerkezetét erősíti. Tartós és mélyhidratálást biztosít. Feszességet ad a bőrnek, így megelőzi, hogy a mimikai ráncok „beletörjenek” az arcbőrbe.
  • Panthenol- B5provitamin: lásd a tisztító gélnél!
  • Tocopherol –E vitamin: lásd a tisztító krémnél!
reggel arctisztítás után kend fel! 50ml tubusban