A tisztítási művelet második, fontos része a tonikos áttörlés. Ügyelj arra, hogy ne dörzsölgesd a bőröd! A tonik hatóanyagai nyugtatnak, pH egyensúlyt teremtenek és előkészítik a bőrt a krémek befogadására.
  • sensiSMART complex, Sodium PCA – A szarurétegben található, vízoldékony anyag. Természetes nedvességmegkötő faktor. A bőrben előforduló természetes hidratálók között a legjelentősebb. Hatására a bőr rugalmassága, tónusa javul, simább lesz a bőrfelszín.
  • Aloe Barbadensis leaf Juice: A “gyógyító” anyag az áloé húsos leveleiben található zselé ill. a levelek belsejéből nyerhető keserű, sárgás lé. A történelem kezdete óta használják sebek, égések, fertőzések és különböző bőrbetegségek kezelésére. Az aloé nem csak a sebek gyógyulását gyorsítja, a bőr regenerálódását fokozza, de a sérült bőrfelületen segít megelőzni a gyulladást, antibakteriális hatású. Kivonata gátolja a bőr kiszáradását, bőrnyugtató.
  • Panthenol- B5provitamin: lásd a tisztító gélnél!
  • Allantoin: lásd a tisztító gélnél!
  • Hamamelis Virginiana-Varázsmogyoró: Az Észak-Amerikában honos gyűrűfa leveleiből nyerik. Az egyik legnépszerűbb gyógynövény. Kivonata érzéstelenítő, vérzéscsillapító és gyulladás gátló anyagokat, pórusösszehúzó és fertőtlenítő csersavat (tannin), hidratáló hamamelint, frissítő illóolajat és P vitamint tartalmaz. Erősíti a bőrszövetet, élénkíti a vérkeringést, erős gyulladáscsökkentő hatású.
  • Citric Acid -Citromsav: Színtelen, savanyú, sokféle gyümölcsben előforduló természetes anyag. Összehúzó, tonizáló hatású. Enyhe savas kémhatása miatt regenerálja a bőr savköpenyét, szabályozza a bőr pH-ját.
vattakorongra cseppentve töröld át a bőrödet, az arclemosás után!

200ml