Eye transformer

Hatékonyságát különleges összetevőkön felül, annak is köszönheti, hogy a felső és az alsó szemhéjakra, más-más hatóanyag-koncentrátumot tervezett a Jafra!

A felső szemhéjat feszesítő géllel és az alsó szemkörnyéket ápoló krém-géllel célzott kezelést nyújtunk az eltérő bőrszerkezetű és problémájú területeknek. A felső szemhéj tartása feszesedik, az alsó szemhéj alatti puffadtság enyhül, a sötét karikák halványodnak vagy eltűnnek, a szarkalábak mélysége csökken, a vékonyabb ráncok kisimulnak. Az eredmény teljes, mert a szemkontúrok újradefiniálódnak, láthatóan simább, üdébb tekintet köszön majd vissza a tükörből!

Kiknek ajánljuk?

Minden bőrtípusra, minden korosztálynak, akik szeretnék a szemkörnyéküknek a legoptimálisabb kezelést biztosítani és a fenti előnyöket megtapasztalni.

Kulcshatóanyagok a PRO COMPLEX*-en felül a felső szemhéjra kerülő gél-koncentrátumban – sötét tubus!

 • Rozs kivonat: természetes „lifting” hatást nyújt, azáltal, hogy vízmegkötőként erősíti „sűríti” a bőrt.
 • Pelvetia Canaliculata-tengeri moszat kivonat: magas izoflavonoid tartalma aktiválja a kollagén és elsztin termelődését, így a bőr tartása feszesedik. Ösztönzi a sejtmegújulást, ezzel oldja és megelőzi a ráncokat.
 • Petasites Japonicus-vizinövény kivonat: görcsoldó hatású, így lazítja a ráncokat okozó izmocskákat, valamint kivörösödést gátló hatása is jótékony a szemkörnyéken.
 • Alga kivonat és a Pullulan (élesztőgombából nyert vízoldékony természetes cukorszármazék): együttesének azonnali „lifting” hatása van, ezen felül hosszú távú hatása, hogy védi a sejteket az oxidatív stressztől, ami bőröregedést okoz. Továbbá segíti a bőr oxigénfelvevő képességét és sejtregenerációt.
 • Artemisia Abrotanum (üröm) kivonat: nyugtató, „töltő” hatású, mert a vizet megköti a sejtek között.
 • Xanthan Gum Crosspolymer: természetes poliszacharid, amely azonnali hidratáló és „lifting” hatása miatt hasznos a szemhéj fiatalításában.
 • Különböző peptidek együttese: bőrbarát hatóanyagok, amelyek erősítik a bőrben a kollagén rostokat, és a sejtfunkciókat, ezzel feszesítik a szemhéjat.

Kulcshatóanyagok a PRO COMPLEX*-en felül az alsó szemkörnyéket kezelő krém-gél koncentrátumban – világos tubus!

 • Körömvirág, ázsiai gázló (centella) és szúrós csodabogyó: a 3 gyógynövény javítja a bőrben a mikro-keringést, így az ödémát okozó pangó folyadék, valamint a sötét karikákat előidéző pangó vér gyorsabb távozását segíti. Oldják a szem alatti pirosságot. A körömvirág sejtregeneráló, tápláló hatása is érvényesül. A centella nyomelemekben, ásványi anyagokban, gazdag, fáradtságűző, regeneráló hatása miatt is nagyon értékes növény.
 • Ábécéfű virág kivonat: bőrfeszesítő, tónusjavító (sűrítő) hatású, így a megereszkedett alsó „táskák” simításában van szerepe.
 • Barna alga kivonat: nyomelemekben, vitaminokban, javítja a bőr miro-keringését ezzel csökkenti az ödémát, sejtvédő, regeneráló hatású.
 • Aster Maritima kivonat: coenzymQ10-ben gazdag értékes antioxidáns hatása védi a bőrt az öregedéstől, védi a kiszáradástól és a környezeti ártalmaktól.
 • Peptidek: erősítik a bőr tartását, segítenek megelőzni a sötét karikák megjelenését.
 • Fluorphlogopite: szintetikus gyöngyházszínű pigment, amely az arc egyenletesen selymes színét adja, mint egy „láthatatlan” smink.

Reggel és este, tisztítás után.

1.lépés: a sötét tubusú gélkoncentrátumot a gyűrűs ujjaddal ütögesd be a szemhéj és szemöldökcsont bőrére, egészen a külső szemsarokig, belülről kifelé haladva.

2.lépés: a világos tubusú krém-gél koncentrátumot vékonyan, ütögesd be a gyűrűs ujjaddal finoman, belülről kifelé haladva.

2x6ml