Face lifting SPF20

Amint felkelünk reggel ágyunkból, arcbőrünket azonnal „atrocitás” éri. A reggeli tisztálkodás után védtelenné válna, ha nem pótolnánk védőrétegét megfelelő arcápolóval! A lakásból kilépve az utca pora, a légköri mérgek, az időjárás viszontagságai, a hirtelen hőmérséklet különbségek, az UV sugárzás, a közlekedési eszközök légkondicionálói, a napi stressz, mind öregítő tényezők, amelyekkel akkor tud eredményesen megküzdeni bőrünk, ha megfelelően felvérteztük!

Ez nem más, mint a bőrtípusunknak, bőrigényünknek megfelelő reggeli arcápolás, aminek fontos eleme a nappali krém. Összetételét úgy tervezték meg, hogy egész napra VÉDELMET nyújtson a bőrnek, folyamatosan ellássa mindazokkal a tápanyagokkal, amikre szükségünk van az egészséges bőrműködéshez. A 20-as fényvédelem tökéletes biztonságot ad az UV sugárzás ellen. A krém textúrája is újszerű, mert ultra könnyű, azonnal felszívódó és matt hatást adó, mintha ott sem lenne, DE OTT VAN!

Ne féljünk attól, ha nem „érezzük” bőrünkön a krém „súlyát” akkor nem olyan hatásos, mint korábbi „testesebb”, zsírosabb krémünk! A tudomány ott tart már, hogy nem kell a krémnek sűrűnek lenni ahhoz, hogy a legkiválóbb ápolást és védelmet nyújtsa a bőrnek, hiszen hatóanyagban jóval gazdagabb, mint korábban volt. A kutatók olyan arcápolókat terveznek, amelyek szabad bőrlégzést biztosítanak, extra gyors a felszívódásuk, és 3-4 féle arcápolót egymás után kenhetünk, anélkül, hogy elnehezülne bőrünk.

Kulcshatóanyagai a PRO COMPLEX*-en felül,

  • Pichia anomala kivonat: élesztő kivonat, amelynek magas B vitamin tartalma a bőr természetes védekező képességét biztosítja, valamint a sejtregenerációt, és az egészséges működést.
  • Zea Mayst: kukorica kivonat, feszesítő és ránctalanító hatását úgy fejti ki, hogy hosszan tartja a bőrben a nedvességet.
  • Hidrolizált szója protein: a bőr vízmegtartó képességét növeli, támogatja a bőr természetes védőköpenyét.
  • Acetyl Dipeptide-1 Cetyl ester: bőrbarát, bőrvédő zsírsav, amely a bőr lipid rétegét erősíti, ezzel annak tartása ellenállóbb, feszesebb, így nem enged könnyen a gravitációnak, hátráltatja a bőrnyúlást!
  • Alaria esculenta: Omega 3,6,9 esszenciális zsírsavakban gazdag tengeri alga, amely védi és regenerálja a sejtfunkciókat, ezzel a bőrfiatalodáshoz jelentősen hozzájárul. Az algák a bőr oxigénfelvevő képességét is javítják.  
  • Benzylidene Dimethoxydimethylindanone: riasztó neve ellenére bőrvédő hatóanyag, UVB sugarak és a környezeti szennyeződések sejtroncsoló hatásától védik bőrt.
  • Élesztőből nyert aminosav és Noni gyümölcs: együttes hatásuk a bőr vízmegtartó képességének intenzív növelése, a hajszálerek erősítése és védelme, ezzel a bőr ellenálló képességének biztosítása. A noni rendkívül magas antioxidáns tartalma megköti a bőrben a szabadgyököket, vitaminokban, ásványi anyagokban, gazdag, sejtfiatalító és kollagén szintézist erősítő hatása is ismert.
Reggel, tisztítás és speciális arcápolók után kenjük fel vékonyan! 2,5-3 hónapig elegendő.

30ml