Dermal Line Filler

Célzottan a ráncokra tervezett arcápoló újdonság, amelynek AZONNALI és HOSSZÚ TÁVÚ ránctalanító hatása van.

Felvitele után azonnal simább bőrfelszínt eredményez azáltal, hogy speciális összetételű géllel kitölti a ráncokat. Különösen a szemkörnyéki szarkalábak, az orr mellett lefutó mély ráncok, a homlok és a szemöldök közötti vonalak, kezelésével érhetünk el látványos változást.

Új lehetőség a mély ráncok tompítására, így a fiatalosabb, simább arcbőr elérésére. Hosszú távú ránctalanító hatását hyaluronsav hatóanyagának is köszönheti, amely bőr természetes építő eleme. A hyaluronsav feszességet „stabil támasztékot” nyújt a bőrnek azzal, hogy a sejtek közötti állomány magas hidratáltsági szintjét biztosítja. Saját tömegének több mint 1000-szeresét képes vízből megkötni, a bőr irha rétegében. (Ideálisan akkor „működik” ha napi min.1,5 liter tiszta vizet iszunk.)

A ránctöltő gél extra előnye

Kiváló smink-alap! A géllel töltött ráncokra felkent Jafra alapozó egyenletesebb, simább arcképet ad.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak akik látható, felszíni vagy mélyebb ráncaikat szeretnék redukálni.

A PRO COMPLEX*-en felül:

  • Palmitoyl oligopeptide, Palmitoyl tetrapeptide-3: a peptidek olyan bőrbarát hatóanyagok, amelyek a bőrsejtekkel kommunikálnak, és kollagén termelésre ösztönzik azokat.
  • 3 színű árvácska hatóanyaga a sejtek közötti vízáramlást ösztönzi, amely az ún. aquaporin csatornákon keresztül működik a bőrben.
  • A rozs kivonat természetes „lifting” hatást nyújt, azáltal, hogy vízmegkötőként erősíti „sűríti” a bőrt.
  • Az iskolavirág kivonata a mimikai-ráncokat keltő izmocskákat lazítja el, így a természetes „botox” hatásra az arc pihentebb, simább lesz.

Reggel és este, tisztítás után, de az arckrém előtt vidd fel a ráncokba és finoman ütögesd be ujjbegyeddel!

2,5-3 hónapig elegendő.

30ml