„Érezd magad jól a bőrödben!”

Könnyű, nyugtató hidratáló krém, amely pillanatok alatt beszívódik. Egész napra kellő hidratálást biztosít anélkül, hogy zsíros érzést hagyna bőrödön. Segít megőrizni a bőröd puhaságát és megelőzi a kipirosodást. A száraz érzékeny bőrnek ultra nyugtató és illatmentes formulára van szüksége.

Fő hatóanyagok:

  • RJx formula: Megsokszorozza a méhpempő erejét, hatékonyabb, pontosabb felszívódást eredményez
  • Matcha: zöld tea, de sokkal magasabb az antioxidáns tartalma, mint egy átlagos zöld teának. Csökkenti a gyulladást, segít korrigálni a napsugárzás okozta károkat, erősíti a bőr tartását, elősegíti az egészséges kollagén termelést.
  • Acai berry: erős antioxidáns, sejtmegújító, nyugtató, gyulladáscsökkentő, az áfonyák családjába tartozó, Dél-Amerikai gyümölcs. Magas vitamin, flavonoid tartalma erősíti a bőr védekező képességét, gyorsítja a regenerálódást, fiatalító hatású.
  • Hialuronsav: Természetes nedvességmegkötő, amely saját tömegének 1000 szeresét képes a bőrben lévő vízből megkötni és megtartani. Fiatalító, feszesítő hatású.

Használata:

Tisztítás után, vékony rétegben, finoman simítsd el az arcodon és a nyakadon. Reggel és este is használhatod, fényvédőt nem tartalmaz. UV sugárzás esetén használd a fényvédő krémet!