Ultra gyengéd, de hatékony tisztító víz. A micella molekulák mágnesként működnek, magukhoz vonzzák a bőrről a zsíros és egyéb szennyeződéseket, amit a vízzel átitatott vattával eltávolíthatunk. A micellás víz alkalmas a smink, a nap folyamán a bőrfelszínre rakódott szennyeződések, valamint a bőr által éjszaka termelt faggyú, izzadság stb. eltávolítására. Mivel a lemosóban egyszerre van jelen a víz és növényi olaj gömbmolekula (micella) formájában, így a bőrt nem szárítja ki tisztítás közben. Lemosni nem szükséges, ezért tökéletes késő éjszaka vagy időhiány esetén. Parfümmentes.

Fő hatóanyagok:

  • RJx formula: Megsokszorozza a méhpempő erejét, hatékonyabb, pontosabb felszívódást eredményez
  • Matcha: zöld tea, de sokkal magasabb az antioxidáns tartalma, mint egy átlagos zöld teának. Csökkenti a gyulladást, segít korrigálni a napsugárzás okozta károkat, erősíti a bőr tartását, elősegíti az egészséges kollagén termelést.
  • Aloe: Nyugtatja, ápolja a bőrt, megelőzi a bőrirritációt, sebgyógyító és gyulladáscsökkentő hatású.

Használata:

Jól átitatott vattakoronggal töröld át alaposan az arcodat! Ha a szemfestékedet is ezzel szeretnéd eltávolítani, akkor hagyd rajta 5 másodpercig a nedves vattakorongot, utána finoman töröld le! Ne dörzsöld a bőröd, inkább ismételd meg az áttörlést, ha még maradt szennyeződés! Nem kell csapvízzel lemosni!