Könnyen felszívódó, olajmentes, hidratáló gél-krém. Felkenés után pár perccel már teljesen matt, puha, selymes bőrérzést biztosít. Mélyen hidratál, nem zsíroz, sőt felszívja a felesleges faggyút. Jelentősen csökkenti az arc kifényesedését és kiszáradását. Jó, ha tudod! A zsíros bőrnek is szüksége van hidratálásra, ezzel is csökkenthető a faggyú túltermelés! Ezért használj hidratáló olajmentes formulát!

Fő hatóanyagok:

  • RJx formula: Megsokszorozza a méhpempő erejét, hatékonyabb, pontosabb felszívódást eredményez
  • Matcha: zöld tea, de sokkal magasabb az antioxidáns tartalma, mint egy átlagos zöld teának. Csökkenti a gyulladást, segít korrigálni a napsugárzás okozta károkat, erősíti a bőr tartását, elősegíti az egészséges kollagén termelést.
  • Homoktövis juice : omega-zsírsavakban, A-, C-, és E-vitaminban gazdag gyümölcsből nyert hatóanyag, antioxidáns, sebgyógyító, frissítő hatású.
  • Hialuronsav: Természetes nedvességmegkötő, amely saját tömegének 1000 szeresét képes a bőrben lévő vízből megkötni és megtartani. Fiatalító, feszesítő hatású.

Használata:

Tisztítás után, vékony rétegben, finoman simítsd el az arcodon és a nyakadon. Reggel és este is használhatod. Mivel fényvédőt nem tartalmaz, UV sugárzás esetén a Boost család fényvédőkrémjét ajánljuk!