Napról napra léphetsz vissza az időben, ha ezt az ápolót választod, amely elárasztja bőrödet hidratáló, ápoló és fiatalító hatóanyagokkal. 4 hét használat után az „elcsúszott” arckontúrok határozódnak, az arcbőr fiatalsággal teli, ragyogóbb, simább és feszesebb lesz. Ezzel ellenállóvá teszi a bőrt a környezeti ártalmakkal szemben. (autó és lakás hűtés/fűtés, korom és más levegő szennyeződések, stb.)

Használata: A szérum felszívódása után, egy mini masszázzsal (ujjbegyeiddel) vidd fel a krémet! Ne hagyd ki arccsont alatti ívet és a nyakadat sem! Állítsd meg az öregedést! Kezedbe adjuk a lehetőséget ezzel a hatékony krémmel!

50ml

ROYAL JELLY RJx formula: lásd a termékcsalád leírásánál!

ROYAL JELLY OIL méhpempő olaj: lásd a termékcsalád leírásánál!

WHITE TRUFFLE fehér szarvasgomba: lásd a termékcsalád leírásánál!

NIACINAMIDE: multifunkciós „csoda” a bőr egészségét őrző B3 vitamin. Környezeti károsodások (nap okozta foltosodás) regenerációját stimulálja, a sejtkommunikációt és a kollagén termelődést segíti, a bőr védőfunkcióját erősíti.

TETRAPEPTID-45: Lásd a nappali krémnél!

HYDROGENATED LECHITHIN: emulgeáló, bőrkondicionáló, természetben előforduló vegyület, fontos szerepet játszik a sejtek anyagcseréjében.

RED SEAWEED vörösalga: ásványi anyagokban, vitaminokban és antioxidánsokban gazdag értékes tengeri növény. Javítja a bőr oxigénfelvevő képességét, keringését, ezzel hozzájárul a bőr üdeségéhez. Feszesítő és szuper hidratáló képessége méltán a legjobb fiatalító hatóanyagok közé pozícionálta. Sejt-
megújító és védő hatása miatt belső fogyasztásra is készítenek belőle kapszulát.

MANGIFERA INDICA (Mango) seed butter: mangó vaj.

SIMMONDSIA CHINESIS (jojoba) seed oil: jojoba olaj.

KOFFEIN: Lásd a szérumnál!

SECOND SKIN MATRIX második bőr mátrix: támogatja a bőrszerkezetet, poliszaharidokkal sokszorosára növeli a bőr víztartását és a barrier (védő)réteget erőssíti. A tengeri ásványi
anyagok segítik a bőr önregeneráló folyamatait.