A szérum felvitele után azonnal puhábbnak, egyenletesebbnek és feszesebbnek érezheted a bőröd! Hosszú távú (4 hét után) folyamatos, napi kétszeri használattal a ráncok (pl. homlok) mélysége csökken, a felületi hajszálráncok elsimulnak, a bőr tartószerkezete erősödik, ragyogóbb és fiatalabb megjelenésű lesz az arc.

Használata: A letisztított arcodon ossz el 4 cseppet, nyakadon 2 cseppet! Kíméletesen kend felfelé irányuló és sosem húzó mozdulatokkal! Ezután használd a napszaknak megfelelő arckrémet és szemránckrémet! Könnyen kezelhető adagoló cseppentővel.

30ml

ROYAL JELLY RJx formula: lásd a termékcsalád leírásánál!

ROYAL JELLY OIL méhpempő olaj: lásd a termékcsalád leírásánál!

WHITE TRUFFLE fehér szarvasgomba: lásd a termékcsalád leírásánál!

NIACINAMIDE: multifunkciós „csoda” a bőr egészségét őrző B3 vitamin. Környezeti károsodások (nap okozta foltosodás) regenerációját stimulálja, a sejtkommunikációt és a kollagén termelődést segíti, a bőr védőfunkcióját erősíti.

PEPTIDE COMPLEX: két egymás hatását erősítő természetes úton kinyerhető peptid együttes, amely jelentősen hat a ráncok tompulására, a feszesebb bőr elérését segíti.

HIALURONSAV: Saját súlyának 1000 szeresét köti meg a vízből, ezért szuper hidratáló és ránctalanító hatóanyag. A kötőszálak (kollagén és elasztin) közötti tereket tölti fel, elősegíti a vér mikrocirkulációját és a tápanyagok felszívódását. Simább, lágyabb bőrt eredményez, csökkenti a ráncok mélységét és láthatóságát.

KOFFEIN: javítja a száraz vagy sérült bőr megjelenését, csökkenti a hámlást és fejleszti a bőr rugalmasságát.

SHEA VAJ: Lásd a tisztítókrémnél!

SODIUM PCA: Lásd a tisztítókrémnél!

CERAMIDE 3: Egyszerűen fogalmazva lipidek (zsírok), amelyek a bőr összetételének több mint 50% -át teszik ki, ezért fontos szerepet játszanak a bőr védelmében és fiatalításában. A ceramidok összetartják a bőrt és védőréteget képeznek, hogy megakadályozzák a nedvességvesztést és a környezeti stresszorok látható károsodását. A ceramidok segítenek a bőr rugalmasságában is.

AVOKÁDÓ OLAJ, OLIVA OLAJ: Lásd a tisztító krémnél.