Krémes, extra ápoló és hatékony tisztító krém, amely fontos lépés a szép bőr eléréséhez!

Este: eltávolítja a napközben bőrre rakódott szennyeződést, a sminket és a bőr természetes működéséből eredő melléktermékeket pl. izzadság, faggyú. A tisztítási folyamat alatt védi a bőrt a kiszáradástól és ápolja is különleges hatóanyagaival.

Reggel: eltávolítja az éjszaka folyamán termelődött anyagokat a pórusokból és előkészíti a bőrt a reggeli arcápolók befogadására, felébreszti a bőrt.

Használata: Kend fel az arcodra, mint egy arckrémet és lágyan masszírozd be, majd mosd le langyos vízzel átitatott arcmosó szivaccsal. Napi kétszeri használattal kb. 4 hónapra elegendő.

125ml

ROYAL JELLY RJx formula: lásd a termékcsalád leírásánál!

WHITE TRUFFLE fehér szarvasgomba: lásd a termékcsalád leírásánál!

SODIUM PCA: A szarurétegben is megtalálható, ezért a bőrben előforduló természetes hidratálók között a legjelentősebb. Hatására a bőr rugalmassága, tónusa javul, simább és puhább lesz a bőrfelszín.

SHEA VAJ: növényi olaj, amely A- és E vitamint, valamint telítetlen Omega 3-6 esszenciális zsírsavakat tartalmaz, gyökfogó, gyulladáscsökkentő, bőrpuhító és bőrvédő hatású, anélkül, hogy elzárná a pórusokat.

AVOKÁDÓ OLAJ: növényi olaj, amely zsírsavak, vas, magnézium, réz, kálium és E vitamin tartalmánál fogva táplálja a bőrt, puhítja és védi a szabadgyökökkel szemben.

OLIVA OLAJ: E vitamint és esszenciális zsírsavakat tartalmaz, amelyek a száraz bőr szükségleteit tartalmazzák, beleértve az oleinsavat, palmitinsavat és linolsavat. Bőrpuhító és bőrvédő és regeneráló hatású.