Intenzív ápoló és hűsítő gél beépített masszírozó applikátorral.

Az Új „water-to-powder” technológiával készült szemkörnyék ápoló azonnal hidratálja és hűsíti a szemkörnyéket. Rugalmas mátrixként emeli a bőrt és csökkenti a ráncokat. 4 hét folyamatos használat után a szemkörnyéki petyhüdt bőr simább, jobb tartású lesz, jelentősen csökkennek a szem alatti karikák és táskák.

Használata: Az applikátorral kend és gyengéd körkörös mozdulatokkal masszírozd a csontos szemkörnyéked. A lágy szemhéjra és
közvetlenül a pillák alá ne kend!

15ml

ROYAL JELLY RJx formula: lásd a termékcsalád leírásánál!

ROYAL JELLY OIL méhpempő olaj: lásd a termékcsalád leírásánál!

WHITE TRUFFLE fehér szarvasgomba: lásd a termékcsalád leírásánál!

NIACINAMIDE: multifunkciós „csoda” a bőr egészségét őrző B3 vitamin. Környezeti károsodások (nap okozta foltosodás) regenerációját stimulálja, a sejtkommunikációt és a kollagén termelődést segíti, a bőr védőfunkcióját erősíti.

FOCUS VESICULOSUS EXTRACT: hólyagmoszat (barna alga) tápanyagdús tengeri hínár. Célzottan a sötét karikák kezelését is szolgálja, valamint magas koncentrációban tartalmaz ásványi anyagokat. Nátriumot és a káliumot, valamint az esszenciális aminosavak teljes készletét. Helyreállítja és fenntartja a nedvesség szintjét, serkenti a kollagén termelést. Zsírsavakban és antioxidánsokban gazdag hatóanyag. Nyugtatja a bőrpírt, mérsékli a szabadgyökök ártalmas hatásai.

PEPTIDE TECHNOLOGY szabadalmaztatott peptid technológia a bőr elaszticitását növeli, a sejmegtújulást segíti, ezért a ráncok (szarkalábak) mélységét, számát redukálja. Glycerin: régi, jól bevált természetes hatóanyag, amely hatékony hidratáló és bőrpuhító. Véd a kiszáradástól, nem irritál, 24 órás hidratáltságot biztosít.

KOFFEIN: lásd a szérumnál!