A termékcsalád az tisztító tejjel vált teljessé!

Két luxus hatóanyaga a MÉHPEMPŐ és a C-vitamin. Gyengéden, de tökéletesen tisztít le minden típusú arcbőrt. Az érzékeny szemkörnyékről is eltávolítja a sminket, miközben folyamatosan ápolja a bőrt, ezért kizárt a húzódó érzés arctisztítás után. Sőt tiszta, puha érzést biztosít.

Nem csak a külső szennyeződést távolítja el hatékonyan, hanem a bőrben keletkező faggyút és méreganyagokat is kioldja a pórusokból. Nagyon jól előkészíti a bőrt a további RJ Ritual termékek használatára, mert a tiszta és jól átjárható pórusokban mélyen be tudnak jutni a krémek hatóanyagai. Így a szérumok, krémek felszívódása optimális lesz.

Coco Glucoside: növényi cukor, lágyító, hidratáló.

Sodium Lauroyl Sarcosinate: nagyon lágy tenzid, zsírtalanító, tisztító.

Royal Jelly: méhpempő lásd a bevezetőben.

Sodium Hydroxide: ph szabályzó.

Cocos Nucifera: Kókuszpálma olaja; sok antioxidánst tartalmaz, simít, ápol, hidratál, kiegyenlíti a bőr ph-ját.

Moringa Oleifera: Lóretekfa, Csodafa néven is ismert. Isten ajándéka. Minden része ehető, 46 féle antioxidánst tartalmaz. Esszenciális aminosavai: leucin , luzin, valin. Nem esszenciális aminosavai:  alanin, arginin, aszparginsav, cisztin, glutamin, glicin. Olaja a  bőr védelmezője, magas A és C-vitamin tartalma és a telítetlen zsírsavak miatt. Fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatású. Az A vitamin a bőr védelmét és helyreállítását segíti. E vitamin tartalma a ráncok csökkentését és a bőr bársonyossá tételét segíti. E és C-vitamin egyaránt csökkentik a napsugárzás, a dohányzás és szennyeződések miatt felszabaduló szabadgyökök által okozott károkat.

Caprylyl Glycol: kémiai bőrápoló, nedvességszabályozó.

Sodium Ascorbyl Phosphate: C-vitamin származék, világosítja a bőrt, véd a szabadgyököktől, pozitívan befolyásolja a kollagénszintézist.

Citrid Acid: citromsav, összehúzó., tonizáló hatású, Ph szabályozó.

Egy mogyorónyi adagot a megnedvesített bőrödön finoman masszírozz el. Ha a RJ vibrációs arctisztító eszközt használod, az lágyan, tökéletesen áttisztítja a bőrödet. Langyos, bő vízzel mosd le, arcmosó szivacsot is használhatsz.

Tipp: Tisztítás után, használd az arctípusodnak megfelelő tonikot is vattás áttörléssel, vagy arcra spriccelve.

125ml