Életre szóló partnered lehet a Royal Jelly arcápoló család. 40+ életkorú hölgyeknek ajánljuk, akik fiatalabbnak szeretnének látszani biológiai életkoruknál!

A legszárazabb bőrt is megújítja ez a gazdag többfunkciós krém, hogy a bőröd még ragyogóbb és még fiatalosabb megjelenésű legyen. A szérumokkal és a szemránckrémmel kiegészítve folyamatossá teheted a bőrfiatalodásodat, melynek hosszan tartó, látványos eredménye lesz. Hónapról hónapra egyre szebb lesz a bőröd. A sok különleges, ayurvédás gyógynövény és vitamin mellett 3 kiemelt hatóanyaga önmagában is remek bőrfiatalító,de együttesen minden bőrigényt kielégítenek.

Három kiemelt hatóanyaga:

  • Exkluzív Royal Active Peptid hatóanyag komlex: a peptidek (fehérje típus) és a méhpempő együttes alkalmazásával a tudományos eredmények és a természet kincsének összehangolt fiatalító erejét aknázza ki. A peptidek kisebb mérete miatt az aminosavak, vitaminok és hatóanyagok a kötőszövetben könnyebben felszívódnak. A sejtek között kommunikáló peptidek a modern kozmetikai ipar vívmányai. Ez a titka ennek a “fiatalító bombaként” értelmezhető termékcsaládnak!
  • Manuka méz: Elképesztően különleges, új-zélandi manuka bokor virágaiból gyűjtött méz. Gyulladáscsökkentő, sejtmegújító, szövetregeneráló, szabadgyök fogó funkciói miatt kiemelt fiatalító hatását élvezhetjük. A kipirosodásra, hajszálér gyulladásra hajlamos bőrű hölgyeknek igazi áldás a gyulladáscsökkentő hatás. A menopauza idején megjelenő extra érzékenységet is jelentősen csökkenti.
  • Royal Jelly – méhpempő: Ahogyan a méhkirálynőt 40x hosszabb életűvé teszi (a dolgozó méheknél), úgy a női arcbőr öregedési folyamatát is jelentősen lelassítja ez az utánozhatatlan természetes csodaszer.
  • További fontos hatóanyagai: lecitin, glicerin, shea vaj, sodium PCA, tengeri alga, hyaluron sav, retinol A-vitamin, lencse kivonat, méz, B5 provitamin, allantoin, mirtusz levél kivonat, napraforgószár kivonat, metei katáng kivonat.
  • Ayurvédás hatóanyagok a téli cseresznye és indiai lótusz.

Naponta kétszer, a tisztítás és a szérum után kend fel.

Nincs benne fényvédő, ezért napsütés esetén fényvédővel védd a bőrödet az UV sugárzástól. Fényvédő nappali krémet is kenhetsz rá.

50 ml