A Jafra a természet gyógyító kincseit használta fel legújabb testkezelő termékcsaládjának megalkotásához!

Tengeri iszapot és a tengeri alga (Chollera ) koncentrált hatóanyagait a legideálisabb összetételben tartalmazó termékek olyan tökéletes otthoni testkezelést biztosítanak, melyet korábban csak luxus Spa szalonokban próbálhattak a szerencsésebbek. A tengervíz gyógyító és tápláló ereje különösen fontos a mai ásványokban szegény életmód, a táplálkozásból és életmódból eredő „hiánybetegségekben” szenvedő modern ember számára.

A Thalasso terápia (tengervizes, algás terápia) nem csupán a bőr kezelését jelenti! A bőrön keresztül felszívódó hatóanyagok, valamint az aromaterápiás illóolajok a légzésen keresztül a keringésbe jutnak, így a test egészére és az idegrendszerre is gyógyító, nyugtató, erősítő hatással vannak.

A termékek legfőbb hatóanyaga a Chollera Vulgaris-tengeri alga, melynek méregtelenítő, sejtregeneráló hatása egyedülálló. A Spirulina algától háromszor magasabb klorofiltartalma, esszenciális aminosavakban és B-vitaminokban való gazdagsága az egyik legértékesebb növényi hatóanyaggá tette ezt a zöldalgát.

Érdemes tudni a Tengeri alga kivonatról:

Intenzív hidratáló hatású, finomítja a mély ráncokat, elsimítja az apróbbakat. Növeli a bőr feszességét és rugalmasságát.

Az iszapmaszk ásványi összetevőit (kaolin és betonite) méregtelenítő és tisztító hatását már a rómaiak is ismerték. Kitisztítja a pórusokból a lerakódott méreganyagot, magába szívja a felesleges bőrzsírt, és természetes ásványokkal táplálja a bőrt. Tisztítás közben extra hatóanyagaival – tejfehérjel, édesgyökér kivonat, allantoin, E és B5 vit. – táplálja a bőrt. Illata kellemes, lemosás után a bőr feszesebb, üdébb és tisztább lesz!

Pattanásos hát és mell kezelésére is kiváló!

Tisztítás után kend fel a bőrre, ha gyorsan szárad permetezd be nedvességgel, hogy tovább fen tudd tartani. Langyos, bőr vízzel mosd le!

250g